Föderaalreservi komitee analüüsis märtsikuisel kohtumisel peamiselt panganduses tekkinud olukorda, sealhulgas Silicon Valley panga kokkukukkumist ja eelmisel kuul alanud segadust finantssektoris. Ehkki föderaalreservi järelvalve aseesimees Michael Barr usub, et pangandussektor on tugev ja vastupidav, leiavad mitmed keskpanga ökonomistid, et majandus saab sel aastal löögi.

Koosoleku kokkuvõttes seisabki tõdemus, et pangandussektoris toimuv viib majanduse aasta lõpus kergesse langusesse. Majanduskeskkond peaks langusest taastuma järgneva kahe aasta jooksul. 2023. aastaks ootavad föderaalreservi analüütikud 0,4%-list USA sisemajanduse kogutoodangu kasvu.

Muuhulgas põhjustas panganduskriis hiljuti spekulatsioone, et ehk hoidub föderaalreserv hiljutistest intressimäärade tõstmisest. Siiski otsustasid komitee ametnikud tõsta märtsis laenuintressi 0,25 protsendipunkti võrra, mis on üheksas tõus viimase aasta jooksul. Viimane tõus viis föderaalreservi fondide intressimäära vahemikku 4,75-5%, mis on seni kõrgeim tase alates 2007. aasta lõpust.