Alates 2019. aastast tegutseb CoinsPaid Eestis, Dream Finance OÜ nime all, mis on registreeritud ja litsenseeritud virtuaalsete valuutade teenusepakkujana.

CoinsPaid tõi oma tegevuse Eestisse 2019. aastal, mil vaid üksikud riigid toetasid digitaalsete valuutade valdkonna start-upe. „Ukraina kodanikuna ja Eesti e-residendina olin ja olen siiani tänulik Eesti riigi toetuse ja sõbralikkuse eest, mida väikeste ettevõtete suunal kogesin. Raske on alahinnata, kui olulise väärtusega oli meile teie digiriik ja e-residentsuse programm, mis kõik võimaldavad ettevõtet asutada ja juhtida automatiseeritult ning digitaalselt. Olen rõõmus, et valisime just Eesti. Me oleme saanud täiustada oma protsesse, ehitada meeskonda ja tugevdada oma äritegevust koos eesti regulaatoritega, järgides üha täiustuvaid reegleid ja juhiseid“, kommenteeris Max Krupyshev, CoinsPaid’i tegevjuht.

Ettevõte töötles 2022. aasta jooksul üle 8,5 miljoni tehingu enam kui 5,7 miljardi euro väärtuses. CoinsPaid’i makseplatvorm töötleb ettevõtte sõnul umbes 8% ülemaailmsetest bitcoiniga tehtavatest tehingutest

„Oleme alates 2019. aastast iga-aastaselt oma ärimahte kahekordistanud. See annab meile võimaluse jätkata usaldusväärse ja töökindla ökosüsteemi loomist ettevõtetele, kes tahavad osa saada plokiahela tehnoloogia eelistest ning võtta see kasutusele oma igapäeva operatsioonides“, lisas Krupyshev.

CoinsPaid’i eestvedamisel saab teoks ka konverents „Üle-euroopalise krüptovaraturgude seaduse ehk MiCA ellu rakendamine“.

Dream Finance OÜ omanik on Alexander Horst Riedinger. Teatmik.ee andmetel oli ettevõtte makstustatav käive 2022. aastal ligi 15 miljonit eurot.