Alates neljapäevast võetakse Twitteris kasutusele uus funktsioon, miskaudu on Twitteri kasutajatel võimalik vaadata erinevate finantsinstrumentide hetkeseisu, sealhulgas kaubelda eToro pakutavate aktsiate ja teiste varaklassidega.

Juba praegu saab Tradingview kaudu vaadata reaalajas erinevate indeksfondide (sealhulgas S&P 500) ja aktsiate (nt Tesla) kauplemisinfot. Seda on võimalik teha juhul, kui kasutada Twitteri „cashtag“ funktsiooni, kus aktsiasümboli ette sisestatud dollarimärgi järel kuvab platvorm konkreetse aktsia hinna.

Koostöös eToroga laiendatakse Twitteri võimalusi ning seekaudu saavad kasutajad suurema ülevaate erinevatest instrumentidest ja varaklassidest. Seejuures on kasutajatel võimalik klõpsata „View on eToro“ peale, mis viib otse kauplemisplatvormi lehele, kus saab kaubelda konkreetse varaklassiga.

Kuvatõmmis näitest.

Yoni Assia, kes on eToro tegevjuht, tõdeb, et viimase kolme aasta jooksul on nad kasvanud tohutult ning üha rohkem kasutajaid suhtleb ja harib end Twitteris. Assia sõnul leidub Twitteris väga kvaliteetset reaalajas sisu finantsanalüüside ja maailmas toimuva kohta. „Me usume, et konkreetne koostöö võimaldab meil jõuda uute sihtgruppideni ja paremini ühendada Twitterit ning eToro,“ märgib Assia.

Pärast seda, kui Elon Musk Twitteri üle võttis, on tegemist seni ettevõtte märkimisväärseima koostööleppega.