Tänavu märtsis teenis Novaturas Group 13,8 miljonit eurot, mis on 27 protsenti rohkem kui 2022. aasta märtsis teenitud 10,9 miljonit eurot.

„Lõpetame selle aasta esimese kvartali kindlate müügitulemustega. Oleme ületanud oma 2022. aasta tulemusi nii reisijate arvu kui ka teenitud tulu poolest ning 15,5 tuhat reisijat tänavu märtsis on suurim märtsis teenindatud klientide arv kogu Novaturase 23-aastase tegevuse ajaloo jooksul,“ ütles Novaturas Groupi tegevjuht Vitalij Rakovski. Reisipakkumised vastasid tema sõnul klientide ootustele ning täituvuse määr oli märtsis 97 protsenti.

Varajaste broneeringute arv suveks on juhi sõnul 40% kõrgem kui mullu.

Novaturas Group on enda sõnul nüüdseks 95 protsenti oma suveprogrammi kogumüügist maandanud tuletisinstrumentidega lennukikütuse hinna ja valuutakursi kõikumise vastu, mis on ettevõtte sõnul kooskõlas juhtivate lennufirmade parimate tavadega. Sel viisil ei püüa ettevõte mitte ainult tagada jätkusuutlikke finantstulemusi, vaid ka minimeerida maksimaalselt riske oma klientide jaoks.

Vastuseks kasvavale huvile Montenegro ja Tuneesia vastu käivitab ettevõte mais ja juunis lisalende ja uusi reisipakkumisi nendesse sihtkohtadesse. Leedust Montenegrosse suunduvate reisipakkumiste maht suureneb mais ja juunis umbes 20 protsenti ja Tuneesiasse umbes 30 protsenti võrreldes varem selleks suvehooajaks kavandatud mahtudega.

Meeldetuletuseks, et ettevõte alustas aprilli alguses varajasi broneeringuid 2023-2024. aasta talvehooajaks. Juba esimesel nädalal pärast käivitamist on ettevõte registreerinud oluliselt rohkem müüki kui eelmise aasta esimesel nädalal, kusjuures müügimaht on mitu korda suurem tänu sellele, et kliendid võtavad aktiivsemalt taas kasutusele harjumuse oma reise ette planeerida.

Reisijad saavad nüüd osta reisipakette peamistesse talvepuhkuse sihtkohtadesse: Egiptus, Tenerife ja Madeira saar. Samuti on kasutusele võetud lennu- ja bussireisid, mille puhul on võimalik valida enam kui 20 uue sihtkoha ja 73 erineva marsruudi vahel. Mais teatab Novaturas 2023-2024. aasta talvepuhkuse täieliku programmi ja uued sihtkohad.