Soodne lahendus

Vaikuseruum on asendamatu igas töökeskkonnas, aga siiani on see auto hinnaga võrreldav investeering olnud kättesaadav vaid valitutele. Silen Rent annab esmakordselt maailmas sulle võimaluse tuua vaikus oma kontorisse hinnaga alates 169 € kuus. Sina üksnes valid millised vaikuseruumid, mitu tükki ja kui kauaks. Nii lihtne see ongi!

Mugav lahendus

Iga ettevõte on erinev. Üks vajab võimalusi töötada vaikuses üksinda. Teine soovib segamatult üheskoos asju arutada. Kolmas otsib kombinatsiooni mõlemast. Silen Rent annab Sulle võimaluse kombineerida just sinu ettevõttele sobiv lahendus ja seda paari lihtsa klikiga. Kõik ülejäänu tarnest paigalduseni toimub sinu eest.

Jätkusuutlik lahendus

Kõik Silen vaikuseruumid on 100% süsinikuneutraalsed ja vaid mõne eurose energiakuluga aastas. Kui ruumi rent lõpeb, liigub põhjalikult puhastatud vaikuseruum edasi järgmisele kasutajale. Raisku ei lähe ja üle jää midagi.

Ütle ei mürale kontoris ja astu kõige jätkusuutlikumasse vaikusesse terves maailmas. Loe lisa Silen Rent kodulehelt ja rendi oma tippmargi varikuseruum juba täna!

Silen on auhinnatud globaalne liider vaikuseruumide innovatsioonis. 2018. aastal Eestist alguse saanud ettevõte on tänaseks kanda kinnitanud enam kui poolesajas riigis üle maailma ja Silen vaikusest on saanud asendamatu kaaslane maailma TOP 10 nimistu ettevõtetes.

Jaga
Kommentaarid