„Ma tean fintech-valdkonnast sama palju, kui mõni aasta tagasi džinni või mobiilide kohta. Aga Nuvei on tõeliselt muljetavaldav,“ ütleb Reynolds oma esmaspäevases avalduses. „Juhtiv meeskond on äärmiselt intelligentne ja töökas nin minu arust on aeg, et see Kanada ettevõte saaks tähelepanu teiste Ameerika tehnoloogiafirmade seas.“

Ja nagu ta on teinud ka teiste ettevõtetega postitas ta enda Twitteris väikese reklaamklipi.

Reynoldsi investeering saabus kõigest nädalad hiljem, kui ta müüs maha Mint Mobile'i T-Mobile'ile 1,35 miljardi eest. Tegemist oli ettevõttega, kus Reynolds aitas neil turundusliku abiga kasvada. Näitleja teenis investeeringust väidetavalt 300 miljonit dollarit, omades ettevõttes 25%-list osalust. Enne seda müüs ta ettevõtte Aviation Gin 610 miljoni dollari eest aastal 2020. Tema osalus ettevõttes oli teadmata. Reynolds on samuti investeerinud Walesi jalgpallimeeskonda Wrexham ja turundusettevõttesse Maximum Effort.

Nuvei loodi 20 aastat tagasi ning ta tegutseb umbes 200 turul. Muuhulgas teevad nad koostööd krüptovaluutat vahendava ettevõttega Binance ning kihlveoplatvormiga DraftKings.

Hetkel kaupleb Nuvei aktsia 55,77-57,38 Kanada dollari vahemikus. Aktsia P/E suhe on 108,43.