Poe avamisest teatas RBC-le kaubanduskeskuse turundusosakonna juhataja Marina Smetanina. Tema arvates räägib Venemaa esimese poe asukoha valik usaldusest üürileandja vastu. Magus asukoht peaks tagama hea tulu ja suure klientuuri. Kaubanduskeskus jagas uuest poest ka fotot.

Vene meedia kirjutab, kuidas BonBon Lingerie asutati Eestis 2004. aastal ning selle kollektsioonid valmivad Tallinnas. Kaupluses on saadaval käsitööna valminud pesu: rinnahoidjad, body’d, sukad, aga ka pidžaamad, kimonod, hommikumantlid ja koduriided. „BonBon Lingerie on esindatud Itaalias, Prantsusmaal, Saksamaal, Austrias, Šveitsis ja teistes riikides. Varem müüdi kaubamärki Venemaal ainult veebis,“ seisab artiklis. Vene veebipoe leiab aadressilt bonbonlingerie.ru.

BonBon Lingerie ainuesindaja Venemaal ja kaupluste omanik Kirill Teslenko selgitas RBC-le, et jaemüügis arvestavad nad keskmiselt seitsme tuhande rubla suuruse tšekiga. Teisisõnu teeb see eurodes umbes 80 eurot, mis kaupluste omaniku sõnul on enam kui inimlik hind nii kvaliteetse toote eest.

Lisaks Nevski keskusele leidub Eesti kaubamärki väidetavalt ka Okhta Malli kaubanduskeskuses.

Delfi Jana iluportaal võttis ühendust ka BonBon Lingeriega, et saada infole kinnitust või ümberlükkamist. Ajakirjanikuga suhelnud isik ei osanud vastust anda.

Täiendatud 02.05.2023!

Ettevõtte turundusjuht Jacqueline Maxine Jürgens selgitas Delfi Ärilehele, et Eesti BonBon Lingerie ettevõtted ei ole mitte kuidagi seotud poodide avamisega Venemaal, samuti ka sealse otsustusprotsessi või projektijuhtimisega. „Seega ei oska ma teie küsimustele vastata ja palun ka edaspidi mitte BonBon Lingerie poole nende küsimustega pöörduda.“