Kõik senised hästi toimivad lahendused on nagu juuretis aluseks uutele arendustele, ka uutele 3.0 tööpükstele: nutikad kehaliikumist järgivad 3D lõiked, eelpainutatud sääred, sertifitseeritud KneeGuard®-põlvekaitsesüsteem, funktsionaalsed taskute komplektid reitel ja muidugi erakordselt lai suuruste valik, millele keegi teine vastu ei saa.Snickers Workweari tööpükstesse mahuvad suured ja väikesed, pikad ja lühikesed.

Eemaldatavad ripptaskud

Uute Snickersi Workwear 3.0 tööpükste funktsionaalne lisa on paljudele vajalik ja väga mugav lahendus. Vahel on ripptaskuid tarvis, vahel mitte. Nüüd saab need kergesti eemaldada. Ka pükse pestes ei pea enam ripptaskuid tühjendama – võta need lihtsalt kogu sisuga küljest ja pane peale pesu pükste külge tagasi. Ühele ripptaskule on lisatud eriti tugevast kangast aasad tööriistade riputamiseks. Vastupidavuse tagamiseks on ripptaskute valmistamisel kasutatud koguni kahte erineva tugevusega Cordurat®. Läbimõeldud taskute kuju, suurus ja asetus vööl tagab kerge ligipääsu vajalikele esemetele, kuid hoiab need paigal just õiges kohas, et need töötegemisel ei segaks.

Lukuga õhutusavad reite sisekülgedel

Vahel on tööl väga kiire või ilm väga soe ning siis on ka kõige hingavam riie ikka jalas palav. Uutel Snickersi 3.0 tööpükstel on reite sisekülgedel lukud, mille avamisega saab liigse soojuse kergelt välja lasta. Vastupidav võrgust põhi takistab tolmu ja mustuse sissepääsu.

Veniv Cordura@ põlvedel ja säärtel

Põlve ja sääreosad vajavad lisakaitset kulumise ja hõõrdumise eest, kuid põlevad vajavad ka head liikuvust. Siin lahenduseks veniv Cordura®, mis on ühteaegu vastupidav, kuid elastne. Lisaks pükste 3D lõikele annab veniv materjal veelgi parema liikumisvabaduse: veniv ja vastupidav Cordura® kangas jookseb kuni alumiste servadeni. Lisaks 4-suunas veniv kangapaneel jalgade vahel, kus see annab lisaruumi ja liikuvust. Samuti kogu istmiku piirkonnas.

Muutunud tagataskud

Peale õmmeldud Cordura®st tagataskute asemel on uutel 3.0 tööpükstel klappidega peittaskud. See annab pükstele kena klaari ja kaasaegse välimuse, kuid veelgi tähtsam on see töömugavuse seisukohalt – kükitades ja kummardades annab riie maksimaalse venivuse.

Kaasaegne kitsas lõige

Snickers 3.0 tööpükstel on kaasaegne slim-fit lõige. Tänu rohkele venivate materjalide kasutamisele ei takista isegi kitsas lõige töö tegemist. Püksid istuvad jalga nagu valatult ega tuleta end tööpäeva jooksul kordagi meelde.

Krõpsuga tööriistahoidjad on puusadel tagasi

Kas panid tähele, et need korraks kadusid? Väga paljud panid ja palusid neid tagasi. Snickers Workweari tihe koostöö erinevate valdkondade ettevõtetega on peame allikas, kus saadakse infot, mida töötajad objektil tegelikult vajavad.

Täiustatud põhikangas

Võrreldes eelmise lemmikmudeliga on uuel 3.0 tööpükste versioonil mitu täiendust, et head venivust juurde anda. Tööpükste Ripstop põhikangas koosneb nüüd suures osas Sorona polüestrist. Uue lisandiga kangas on jala vastas pehme nagu puuvill, õhuke, kerge, parema hõõrdumiskindlusega ja kiiresti kuivav. Kangas hoiab hästi vormi ja värvi, ei kortsu ega veni välja, ei lähe topiliseks ega pleegi päikese käes. Kõigele lisaks on see oluliselt keskkonnasõbralikum materjal, mille tootmisel kulutatakse 30% vähem energiat ja tekitatakse 63% vähem kasvuhoonegaase.

Proovi uued Snickers Workwear 3.0 tööpüksid jalga. Ainult nii tunned omaenda kehal, et nende pükste valmistamisse on pandud kogu tänane parim teadmine ja oskus.

Jaga
Kommentaarid