Riikliku statistikaameti andmetel suurenes tööstustoodang aastataguse ajaga võrreldes märtsis 1,2%, mis ületab Bloombergi majandusteadlaste küsitluse kohaselt oodatud 1,4%-list langust. Mäetööstus ja ressursside kaevandamine vähenesid 3,6%, kuid erinevalt varasematest avaldustest ei ole amet naftatootmise kohta andmeid välja toonud.

Töötlev tööstus kasvas rohkem kui 6%, mida juhtis 30%-line kasv metalltoodete, sealhulgas relvade ja laskemoona tootmises. Arvutite, elektroonika- ja optikatoodete, mille hulka kuuluvad majandusteadlaste sõnul tõenäoliselt lennukite ja raketimootorite osad, samuti optilised sihikud ja muud süsteemid, tootmine kasvas 23%.

Muude transpordivahendite tootmine, mis hõlmab lahingumasinad, õhusõidukid ja laevad, kasvas teist kuud järjest üle 10%.

Sõjalise tootmise kasv algas veebruaris ja järgnes aasta alguses toimunud valitsuse kulutuste kasvule, mis ametnike sõnul oli seotud ebaselgete lepingutega.

Andmed sõjalise tootmise kohta on riigisaladus, kuid majandusteadlased ütlevad, et sektor on olnud üks kõige vastupidavamaid alates Ukraina sõja algusest rohkem kui aasta tagasi. President Vladimir Putin on korduvalt öelnud, et relvatehased töötavad ööpäev ringi, et nõudlusega sammu pidada.