Ekspress Grupi nõukogu otsustas valida arendusjuhi kohale Karl Antoni, kel on pikaaegne juhikogemus telekommunikatsiooni valdkonnas. „Karl Antonil on suurte organisatsioonide kogemus koos põhjaliku telekommunikatsiooni ja meediataustaga. Tema digitaalse valdkonna tundmine aitab Ekspress Grupi digitulude kasvatamise strateegiat veelgi paremini suunata,“ rõhutas Ekspress Grupi juhatuse esimees Mari-Liis Rüütsalu, kelle sõnul hakkab Anton vastutama nii Ekspress Grupi tegevuste planeerimise kui ka äristrateegia arendamise ja optimeerimise eest.

Anton on töötanud ASi Telia Eesti telekommunikatsiooniosakonnas alates 2014. aastast, aastatel 2020–2021 Baltikumi televisiooni sisujuhina ning alates 2021. aastast televisiooni ja meelelahutuse juhina. Varem on Anton töötanud Läti pankade Parexi ja Citadele Eesti filiaali arendusjuhina ning Bondora turundusjuhina.

Uue arendusjuhi ametiaeg kestab kolm aastat, 2023. aasta 5. juunist kuni 2026. aasta 5. juunini. Ekspress Grupi juhatuse liikmed on 5. juunist Mari-Liis Rüütsalu, Signe Kukin ja Karl Anton.

AS Ekspress Grupp on Baltimaade juhtiv meediakontsern, mille tegevus hõlmab uudismeedia sisutootmist ning ajalehtede, ajakirjade ja raamatute kirjastamist. Samuti haldab kontsern elektroonilist piletimüügiplatvormi ja piletimüügi asukohti Lätis ja Eestis ning pakub digitaalsete väliekraanide teenust Eestis ja Lätis. Ekspress Grupp alustas oma tegevust 1989. aastal ja annab tööd ligi 1600 inimesele.