Kui seni on Saku Õlletehas rõõmustanud tarbijaid uute alkoholivabade toodetega erinevatest joogikategooriatest ning üllatanud igal aastal värskete eriilmeliste maitsetega, siis esmakordselt Eestis tuuakse alkoholivaba õllejook turule ka täiesti uues formaadis – plastpudelis.

Saku on Ice – populaarseim alkoholivaba joogibränd

Taassuletava korgiga pudel annab tarbijale vabaduse nautida omale meelepärast jooki just talle sobival hetkel, kohas ja koguses.

„Saku Õlletehase tooteportfelli kõige populaarsem alkoholivaba joogibränd on meie oma kodumaine Saku On Ice. Kuna toote populaarsust mõjutab ka selle tarbimismugavus ehk pakend, siis tuleb meil mõelda ja panustada mitte ainult tootearendusse, vaid ka pakendiinnovatsiooni. Soovime joogitootja ja vastutustundliku tarbimise eestkõnelejana populariseerida alkoholivabade jookide tarbimist ning see eeldab, et võimaldame tarbijale tema lemmikjooki ka meelepärases formaadis – olgu selleks purk, klaas- või plastpudel,“ ütles Saku Õlletehase juhatuse liige Jaan Härms.

Alkoholivabasid õllejooke eelistavad täiskasvanud järjest rohkem juua sarnastel tarbimishetkedel kui karastusjooke ning Jaan Härmsi sõnul soovib Saku Õlletehas oma tarbijatele nendel puhkudel lähemale tulla ja maksimaalset mugavust pakkuda. „Võimalus hoida jooki kauem värskena, seda lihtsasti kaasas kanda ning taas tarbida on kindlasti oluliseks väärtuseks, eriti just aktiivsete tegevuste, näiteks sportimise juures. Taassuletava korgiga pudel annab tarbijale vabaduse nautida endale meelepärast jooki just talle sobival hetkel, kohas ja koguses,“ märkis ta.

Saku Õlletehas pakub laia valikut alkoholivabu jooke

Eesti alkoholivabade jookide turg on viimaste aastatega tundmatuseni muutunud – märkimisväärselt on kasvanud nii toodete valik kui ka tarbijate nõudlus. Kui aastal 2015 kuulus Saku Õlletehase alkoholivabade toodete portfelli üks õlu ja üks siider, siis käesolevaks aastaks on valik kasvanud juba 18 tooteni, nende seas on nii alkoholivabad õlled, õllejoogid, siidrid kui ka alkoholivaba long drink. Alkoholivabad tooted moodustavad tänaseks 11% kogu õlletehase koduturu portfellist (st õllede, õllejookide, siidrite ja long drink'i kategooriate lõikes).

Täna leiab igaüks Saku Õlletehasest meelepärase alkoholivaba joogi vastavalt oma maitse-eelistustele.

„Saku Õlletehase joogid on kõigile teada ja tuntud. Vastutustundliku ettevõttena – meid on tunnustatud vastutustundliku ettevõtluse kuldmärgisega – leiame, et sellega käib kaasas ka kohustus olla teadliku tarbimise eestkõnelejaks ning pakkuda üha laiemat valikut alkoholivabasid jooke. Oleme aasta-aastalt märkimisväärselt kasvatanud oma alkoholivabade jookide sortimenti ja julgen öelda, et täna leiab kindlasti igaüks meie portfellist meelepärase joogi vastavalt oma maitse-eelistustele,“ sõnas Saku Õlletehase juhatuse liige.

„Alkoholi kuritarvitamine – sealhulgas alkoholi tarvitamine alaealiste seas, joobes peaga sõitmine ja alkoholi liigtarvitamine – on globaalne tervisemure. Seetõttu töötame koos teiste meie sektori ettevõtetega üleilmselt, et nende teemadega tegeleda,“ lisas Jaan Härms.

Saku Õlletehas kuulub Carlsberg Gruppi alates 2008. aastast. Saku Õlletehase emafirma Carlsberg Grupi üks keskkonna-, sotsiaalmõju ja valitsemise ehk ESG-strateegia eesmärkidest on null vastutustundetut alkoholitarbimist, millega soovitakse tarbijatele anda selge signaal mõõdukuse ja vastutustundlikkuse osas, hõlmates nii alkoholivabade jookide üha laienevat valikut kui ka selget ja vastutustundlikku turundustegevust.

Jaga
Kommentaarid