Wise pakub kõigile töötajatele lisaks iga-aastasele puhkusele ka pärast nelja aastat ettevõttes tasustatud puhkust. „Me töötame iga päev kõvasti oma klientide heaks ja puhkuseperiood pakub meile aega, et välja lülituda, end uuesti sisse seada ja tasakaalustada,“ märkis Käärmann.

Seni aga ta ise seda võimalust kasutanud ei ole, kuid kuna Käärmanni pere on laienemas, võtab ta puhkuse sel aastal septembrist detsembrini.

„Tunnen end õnnelikuna, et mul on selline võimalus 一 ja seda tänu minu meeskonnale, kes on minuga koos pikka aega töötanud,“ tõdes ta. Käärmann kirjutab, et tänaseks on jõutud kaugele, kuid lähiaastatel plaanitakse kasvada veelgi suuremaks ja kiiremaks ning seega on tuleb praegu pausi võtmine õigel ajal, et laadida end „raketi järgmiseks etapiks.“

Käärmanni asendab sel ajal ettevõtte tehnoloogiajuht Harsh Sinha, kes on ettevõttes olnud alates 2015. aastast.

Wise on rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis on ehitamas viisi raha liigutamiseks üle kogu maailma. Wise'i asutasid 2011. aastal Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann. Tegu on kasvava tehnoloogiaettevõttega, mis on noteeritud Londoni börsil tähisega WISE. Wise’i kasutab üle 15 miljoni era- ja ärikliendi ning ettevõte liigutab igakuiselt piiriüleste maksetega enam kui 10 miljardit eurot, säästes klientidele üle miljardi euro aastas.