Töötajate kaasamine firmaürituste raames

Miks on ürituste korraldamine ja töötajate kaasamine nii oluline? Firmaüritusi kasutatakse üldjuhul töörühma ühendamiseks, uue meeskonna moodustamiseks või ettevõttega seotud sündmuste tähistamiseks. Nende eesmärk on suurendada organisatsiooni ühtekuuluvustunnet. Professionaalselt korraldatud üritused, mis põhinevad atraktiivsetel loomingulistel lahendustel, pakuvad enamasti piisavalt huvi. Eelkõige tuleb töötajaid julgustada osalema konkreetsete eesmärkidega seotud tegevustes. Firmaüritused võivad ebaõnnestuda mitmel põhjusel: meelelahutuslik või õpetlik tegevus ei vasta töötajate huvidele, esitus ei ole piisavalt kaasaegne ja kaasahaarav. Selle tulemusena on tegevused osalejate jaoks ebamugavad, jäävad lõpetamata ning tekitavad halbu emotsioone kogu ürituse suhtes. Tegevused, mis sobivad kokku grupi huvidega ning mida viiakse läbi kaasaegsel, põneval ja lihtsalt jälgitaval viisil, tekitavad seevastu positiivseid tundeid ja seoseid.

Roadgames'i rakendusepõhised lahendused töötajate kaasamiseks

Roadgames'i rakendus on platvorm, mille abil saab mängida kaasahaaravaid aardejahte. Seda tarkvara kasutatakse sageli meeskonnatöö koolituste, sisseelamisürituste ja iga-aastaste firmapidude korraldamiseks. Ettevõtted hindavad Roadgames'i mängude unikaalset kontseptsiooni. Meie kaasaegne ja intuitiivne rakendus aitab oluliselt kaasa töötajate kaasamisele ürituse ajal ning muudab ürituste korraldamise lihtsaks. Roadgames'i rakenduse kõige populaarsemad elemendid, mis suurendavad töötajate kaasatust, on mänguideed ja loomingulised kontseptsioonid, tugivestlus, lihtsasti vaadeldavad ja kasutatavad mängukaardid, erinevad ülesanded ja mängutulemuste avaldamine.

Mängu idee või loominguline kontseptsioon

Mängu loominguline kontseptsioon peab sisaldama meelelahutus ja lõbu, harivat komponenti ja võistluslikku elementi. Roadgames'i orienteerumismängud hõlmavad kõiki neid koostisosi, tänu sellele on suurepärane meelelahutuse kättesaadav igale ettevõttele - nii väikestele, keskmise suurusega kui ka suurtele meeskondadele. Lisaks, kui valite mängu meie olemasolevate toodete seast, saate meelelahutusliku firmürituse korraldada vaid mõne päevaga!

Mängusisene vestlus

Üks Roadgames'i kõige populaarsemaid funktsioone on kogu sündmust hõlmav vestlustugi. See annab motivatsiooni mängu jätkamiseks ja ülesannete lahendamiseks alates esimestest minutitest (neile, kes ei ole mängureeglitest või mängu käigust aru saanud) kuni viimaste minutiteni (neile, kes erinevatel põhjustel kaotavad huvi ülesannete lahendamise vastu ürituse jooksul).

Mängukaart

Mängus navigeerimine on kriitilise tähtsusega, sest see motiveerib osalejaid ja aitab neil ülesandeid täita. Roadgames'i mängukaart võimaldab avastada mänguala ja seda ümbritsevat piirkonda.

Erinevad ülesanded

Parima tulemuse saavutamiseks saavad osalejad erinevate mänguülesannete seast valida oma lemmikud. Roadgames'i rakenduses saavad kasutajad valida kümnete väljakutsete vahel ja ise määrata, milline mängutempo neile kõige paremini sobib.

Mängu tulemused

Roadgames'i rakendus võimaldab korraldajatel valida, kas mängu tulemused avaldatakse kohe pärast mängu lõppu või hiljem. Mängus osalejad saavad tagasisidet selle kohta, kuidas nad oma ülesandeid täitsid. Auhinnatseremoonia, mis hoiab ootusärevust üleval, on sageli korraldajate eelistatud valik.

Jaga
Kommentaarid