Mänguelementide (väljakutsete, punktide, edetabelite) lisamine temaatilistele, harivatele ja nauditavatele tegevustele annab ettevõtetele võimaluse suurendada kaasatust, positiivseid emotsioone ning kaubamärgi tuntust. Taolised elemendid aitavad saavutada ka muid eesmärke, näiteks edendada meeskonnatööd, harida või kujundada positiivset mainet. Draugiem Group pakub mugavat ja lihtsat lahendust mängude integreerimiseks firmaüritustesse - selleks on Roadgames'i orienteerumismängud. Avastage, kuidas iga organisatsioon saab Roadgames'i kasutada oma mainekampaaniate või muude ürituste korraldamiseks!

Mänguelementidega ürituste korraldamine

Mänguliste elementide kasutamine on ürituste korraldamisel populaarne. Hästi kavandatud mängude lisamine võib tõsta osalejate arvu, luua ühtekuuluvustunnet ja tekitada tervislikku konkurentsi. Mänguelemente kasutatakse nii füüsiliste kui ka virtuaalsete meeskonnatöö ürituste korraldamisel ja ettevõtte tähtpäevade tähistamisel.

Eesti ettevõtted ja organisatsioonid kasutavad Roadgames'i erinevate ürituste korraldamiseks. Tähtsate sündmuste, näiteks ettevõtte sünnipäevade tähistamiseks, luuakse sageli isikupärastatud ja ainulaadseid Roadgames'i aardejahte. Regulaarsemate sündmuste korral, näiteks meeskonnatööd või aktiivset eluviisi edendavate ürituste puhul, kasutatakse tavaliselt Roadgames'i orienteerumismänge.

Roadgames'i roll ettevõtte või organisatsiooni mainekampaanias

Praegune turundustrend on mänguelementide integreerimine avalike suhete kampaaniatesse. Mängu lisamine PR-kampaaniasse annab ettevõttele mitmeid eeliseid. Esiteks, mängu kasutamine aitab kaasa ainulaadse ja fantaasiarikka kampaania kontseptsiooni loomisele. Lisaks pakuvad taolised üritused meelelahutuslikku ja kaasahaaravat platvormi organisatsiooni väärtuste ja sõnumi edastamiseks avalikkusele. Mängude kasutamine võimaldab tõhusalt saavutada ka muid eesmärke, näiteks tõsta kaubamärgi tuntust ja hõlbustada toodete reklaamimist. Roadgames'i aardejahid on mitmekülgsed abivahendid selliste kampaaniate elluviimisel. Need sobivad nii mainekujundusürituste korraldamiseks, infokampaaniate loomiseks kui ka uute toodete turuletoomiseks. Tõhusa ürituse korraldamiseks peavad mänguelemendid olema kavandatud nii, et need kaasaksid publikut ja edastaksid efektiivselt kampaania sõnumit.

Roadgames'i aardejahid

Kui otsite lõbusat ja kaasahaaravat viisi Eesti, Läti ja Leedu avastamiseks, siis Roadgames'i aardejahid pakuvad selleks suurepärast võimalust. Taolised mängud võimaldavad lõõgastuda ning ühtlasi avastada nimetatud riikide kõige populaarsemaid ja intrigeerivamaid paiku. Roadgames pakub mänge, mis vastavad ettevõtte vajadustele, olenemata meeskonna suurusest. Rohkem kui 150 mängu hulgast saate valida oma tiimi jaoks kõige sobivama või luua kohandatud mängu, mis vastab teie erivajadustele. Lisaks pakub Roadgames meeskondadele kaugüritusi, mis võimaldavad teil alustada põnevat virtuaalset seiklust maailma kõige kaunimates linnades.

Jaga
Kommentaarid