Rekord on mitteametlik, sest Wolt ei avalda täpseid tarnete arve.

Wolti kullerite meeskonnas töötav kuller, kes rääkis Soome väljaandega varjunime Fearless all, kasutab oma tööks elektrist ühe rattaga sõidukit. Tema enda eelmine rekord oli 101 kojuvedu 24 tunni jooksul. Sellest aga kullerile ei piisanud ning 1. mail sooritaski ta uue rekordi, tehes ööpäeva jooksul 122 tellmust, keskmiselt viis tellimust tunnis.

„Ma olin väga õnnelik,“ ütles Fearless Helsingin Sanomatele.

Päeva jooksul laadis ta nii oma sõiduki kui ka keha akusid, millal iganes ta sai. Lõppkokkuvõttes kujunes pauside arvuks kõigest tund aega.

„Kõik sõltub transpordivahenditest ja suhtumisest,“ ütles ta. Rekordpäeval teenis Fearless kokku umbes 580 eurot, see teeb umbes 24 eurot tunnis.

Fearlessi sõnul tekitavad tema edule pühendatud uuendused väljakutsetel paljudes inimestes viha. Muuhulgas on teda kahtlustatud ka selles, et ta reklaamib kullerfirmasid. „Ärilist sidet siiski ei ole,“ ütles ta.

Ta usub, et paljud inimesed on isegi kadedad, sest nad ise ei suuda samu tulemusi saavutada. „Küsimus on transpordivahendis ja suhtumises, aga muidugi ma saan aru, et kõik ei suuda töötada nii nagu teen seda mina,“ leidis kuller.