Juubelinumbriga restoran rajati Tartusse, Lõuna - Eesti ühe vilkama liiklusega maantee äärde Tartu Ringteel. Restoran kasutab tööks päikeseenergiat. Hesburgeril on Tartus nüüd juba seitse söögikohta.

„Meie Tartu laienemine sai väärika numbri – 50! Just äsja avasime uue Hesburgeri Lõunakeskuses ja see on osutunud väga menukaks,“ ütles Hesburgeri turunduse ja rahvusvahelise arenduse juht Ieva Salmela. „Ka Tartu Ringtee ääres loodame rõõmustada paljusid, kel soov kiirelt maitsev toidupaus teha,“ lisas ta.

Uude restorani oodatakse tööle häid teenindajaid, töökohad on sobivad ka tudengitele ja lapsevanematele.

Tartu Ringtee kiirtoidurestoranile on paigaldatud päikesepaneelid, et vähendada keskkonnaalast jalajälge ja energiakulusid. Tegemist on ühe osaga ettevõtte energiakasutuse optimeerimise programmist. Samuti sõidavad Hesburgeri kaubaautod juba 95% ulatuses taastuvdiislil Neste MY Renewable Diesel™, mida toodetakse osaliselt nende restoranides kasutatud toiduõlist.

Uude Hesburgeri kiirtoidurestorani, mille pind on 226 m2, investeeriti 1,15 milj € ja loodi 20 töökohta. Restoran mahutab korraga 52 klienti ning on avatud iga päev kl 9-22, drive-in müük kl 8-23.

Hesburger avas oma 50. restorani Eestis.
Hesburger avas oma 50. restorani Eestis.

Hesburger on 40 aastase ajalooga ja kiirtoidurestoranide kett Soomes ja Baltikumis. Ettevõtte 472 restorani töötavad kokku seitsmes riigis. Eestis on ettevõttel 50 restorani ja 700 töötajat. 2022. aasta käive oli Eestis 38,3 milj EUR.