Ettevõtte juhiks Eestis saab suure kindlustusvaldkonna kogemusega Denis Nikolajev, kes on varem juhtinud Gjensidige Eesti filiaali ja müüki ning töötanud BTA Kindlustuse korporatiivmüügijuhina. Nikolajevi sõnul on Balcia eesmärk muuta kindlustamine inimestele nii lihtsaks ja iseenesestmõistetavaks, et see tundub sama loomulik igapäevaelu osa, nagu regulaarse teleteenuse või toidukulleri tellimine.

„Balcia eesmärk on näidata, et kindlustus ei ole igav! Kindlustus ei ole tänapäeval mingi keeruline teenus, mida on vaja ainult suurte ja erakorraliste riskide maandamiseks. See peab olema teenus, mis käib kaasas inimese elustiiliga ning aitab meelerahu säilitada ükskõik millise elujuhtumi korral ükskõik mida tehes,“ selgitas Nikolajev.

„Tänapäeva inimesed on ühel hetkel mäe otsas lumelauaga sõitmas, teisel veavad autoga mööda linna mööblit ringi ja kolmandal hetkel liiklevad linnas elektritõukerattaga. Balcia käib kaasas iga inimese elustiiliga ning aitab olla valmis olukordadeks, mida meist keegi tavaliselt ette ei näe,“ lisas Nikolajev.

Balcia Insurance alustab kindlustuse pakkumist Eestis eeloleval suvel ning seda on võimalik osta nii kindlustusmaaklerite, veebilehe, kui ka peagi lansseeritava mobiilirakenduse kaudu. Ettevõtte motoks on lähtuda ning kohaneda kiirelt klientide vajadustega ja elustiiliga.

„Olen kindlustusvaldkonnas tegutsenud aastaid ning näen selgelt, et see vajab innovatsiooni. Tänapäeva tehnoloogia muudab meie elu kiiremini kui traditsioonilised kindlustusteenused järele jõuavad. Olgu selleks elektritõuksid, droonid või mis iganes - Balcia kaudu saab koheselt elustiiliga seotud juhtumite jaoks kindlustuse soetada ning vajadusel tellimuse sama hõlpsalt ja kiirelt ka katkestada,“ märkis Nikolajev.

Eesti inimesed saavad Balcia kindlustustooteid osta nii kindlustusmaaklerite kaudu kui ka Balcia kodulehelt. Aasta teises pooles plaanib ettevõte tuua turule teenuse veelgi lihtsamaks ostmiseks kaasaegse mobiilirakenduse. Lisaks eraisikutele hakkab Balcia kindlustusteenust pakkuma ka ettevõtetele.

Balcia Insurance loob sel aastal Eestisse 25 töökohta ning on alustanud aktiivset värbamisprotsessi.