Hoolimata oma noorest east on Kaisa (26) elus kogenud nii mõndagi: tänaseks vabakutselise tarkvaraarendajana on ta läbi elanud iduettevõtte põhjakäigu ja läbipõlemise. Siiski on katsumused teda mitmetviisi õpetanud ning andnud ainest kõikvõimalike raskustega toime tulemiseks.

Näiteks Inglismaa tippülikooli õppima minnes seisis Kaisa silmitsi valikuga: kas vanematelt saadud rahaga maksta kolmandik esimese aasta õppemaksust või võtta risk ning panna 3000 eurot kasvama. Pärast mitmete võimaluste vahel kaalumist otsustas tollal 20aastane füüsikatudeng, et paneb end proovile Amazonis toodete müümisega. Vaatamata esimeste müükide miinusele teenib tegus blogija tänaseks kümneid tuhandeid eurosid kasumit aastas.

Mis ajendas Kaisa Lepajõed alustama Amazoni-äriga? Milline on tema peamine toode, mis toob tema ettevõttele kümneid tuhandeid eurosid kasumit aastast? Kuidas üks veider töökuulutus viis iduettevõtte loomiseni Inglismaal ning mis on siiani olnud tema suurimad õppetunnid? Samuti, miks ta näeb end pigem ettevõtja kui töötajana? Kuula täpsemalt saatest „Tark investor“