„See on arusaadav, sest oleme tegutsenud pikalt koos klientidega niiöelda „suletud kardina taga“ ja seetõttu on teadlikkus meie tootest ning teenustest vähene ning see kõik vajab selgelt rohkem selgitust ja aega,“ ütles Viilipus. Kui algselt pidi IPO märkimisperiood lõppema 23. mail, siis nüüd pikendati seda 6. juunini.

„Me muudame oma toote ja arendustegevusega apteegi ning mugavuspoe opereerimise seniseid ärilisi protsesse. Toome sektorisse innovatsiooni ja tõstame klientide äriprotsesside efektiivsust. Pikendamisega soovime veel rohkem selgitada ja tutvustada oma toodet ja anda investoritele täiendavat aega süvenemiseks“ lausus Viilipus ning lisas, et põhjalikuma info nii toote, klientide kui ka Grab2Go sihtturgude kohta leiab investoritele suunatud ettevõtte kirjelduse dokumendist,“ lisas juhatuse liige.

Kaasatavat kapitali plaanib ettevõte kasutada tootearenduseks, meeskonna kasvatamiseks ning tootmis- ja müügivõimekuse tõstmiseks. „Kaasame täna vahendeid selleks, et ettevõttele hoog sisse anda. Taustal käib pidev töö klientidega, et saavutada täiendavad kokkulepped uute tellimuste osas.“ lausus Viilipus ning julgustas kõiki, kes investeerimist kaaluvad, ettevõtte plaanidega lähemalt tutvuma.

IPO-l kaasatakse üle miljoni euro

Pakkumisperiood: 8.–6. juuni

Aktsiate hind: 1,21 eurot

Avalikult pakutakse 992 000–1 091 200 aktsiat ehk kaasatakse 1,2–1,32 miljonit eurot.

Autonoomse poe tehnoloogia

Grab2Go põhitoode on iseteenindus ehk autonoomse poe tehnoloogia, mida nad pakuvad kioskitele ja apteekidele. Ettevõtte tehnoloogia võimaldab pidevalt analüüsida klientide tarbimiskäitumist ja müügidünaamikat. See aitab poodidel müüki, logistikat ja haldust tõhusamalt korraldada.

Grab2Go sõnul saab nende tehnoloogiaga muuta tavalise apteegi ööpäev läbi avatud valveapteegiks. Sellega paraneks ravimite kättesaadavus ja samal ajal püsiks müügi turvalisus. Üks apteeker võib elava järjekorra alusel teenindada mitut iseteenindusapteeki, seisab ettevõtte tutvustuses.

Grab2Go teenib tulu masinate müügi ja hooldusega, tarkvaraliste lahenduste litsentsimise ja tarkvaraarendusega. Eesti turul on Grab2Go loonud koostöö rahvusvahelise müügivõrguga klientidega, kelle kaudu avaneb võimalus ka ise uutele turgudele laieneda.

Ärikasumit prognoosib ettevõte 2026. aastaks.

Loe siit, mida investorid ettevõttest arvasid.