Saaremaalt, Uduverest ja Vanamõisast pärit, nõukogude võimude poolt represseeritud vanemate järeltulijana sündis Ants Ink pere ainsa lapsena Viljandis 28. oktoobril 1954. Metallitehnoloogi eriala omandanuna alustas ta 1978. aastal tööd Viljandi Teraviljakombinaadi peainsenerina.

1986. aastal anti talle eriluba naasta Saaremaale, ehitada uuesti üles esivanemate talu. Ants Ink töötas kuni Eesti Vabariigi väljakuulutamiseni Kuressaare Veevärgis.

Veemaailm Inc. ja SV Torutööd omanikuna on Ants Ink andnud suure panuse Eesti maapiirkondade kohalike omavalitsuste ühisveevärgi- ja kanalisatsioonisüsteemide väljaehitamisse aastatel 1991-2012. Enamuse Saaremaa spahotellide veesüsteemid ja veekeskused on valminud Ingu käe all.

2003. aastal oli just Ants Ink tuuleenergia kasutuselevõtu algataja Eestis. Esimesed tuulikud käivitati Virtsus 2005. aastal, tuulepargi avamisel osales ka president Arnold Rüütel. Sellele järgnes tuulepargi rajamine Rõustesse. Ta müüs tuulepargid OÜ-le Nelja Energia 2008. aastal.

Ants Ink toetas mitmekülgselt kodukogukonda Saaremaal, andes abikäe nii Ott Tänaku jõudmisele WRC-maailma kui olles pikaajaline Saaremaa Ralli sponsor. Ta oli Kuressaare Golfi rajamise üks eestvedajatest. Tuge on saanud mitmed Saaremaa õnnetustesse sattunud pered.

Ants Ink oli Saaremaa Ettevõtjate Liidu ja Rotary liige. Üks taasiseseisvunud Eesti esimesi kohalikke tenniseklubisid, SINNET, asutati tema kodu tenniseväljakutel. Sellest sündis Saaremaa Angerja tenniseturniiri traditsioon.

Kunagise motokrossivõistleja jälgedes käib pojapoeg Sten Ink, tennisele on pühendunud pojapojad Rasmus, Henry ja Ken Ink. Ken Ink tuli hiljuti kahekordseks Eesti meistriks tennises U16 vanuseklassis.Viimastel aastatel toetas Ants Ink mitmete spordi- ja kultuuriühingute ning Naiskodukaitse tegevust. Ants Inku jäävad leinama kaks poega ja kuus lapselast, kasutütar ja elukaaslane.