Tallinnas Lauluväljaku lähistel asuv varasemalt Oru Hub Hotel nime kandnud hotell läbis 2020. aastal täieliku uuenduskuuri. Koostöös disainibürooga Velvet töötati välja elustiili kontseptsioon, mis kombineerib parimaid omadusi hotelli mugavustest, kodusest õhkkonnast ja avatud töökoha võimalustest. Hotelli üldalade disain soodustab koos olemist ja elamuste jagamist ning hotelli läbivalt isikupärane ja sõbralik suhtlusstiil seob omanäolised detailid sujuvaks tervikuks. Hotelli liitumisest Accori uue brändiga teavitati selle aasta jaanuaris.

„Oru meeskonnale on võimalus tutvustada end Accor Handwritten Collectioni alt suur tunnustus. Oleme viimastel aastatel hotelli täiustamisse ja detailide lihvimisse palju panustanud ning mõistagi oleme rahul, et seda on märgatud. Usume, et turiste köidab Oru Hub Hotel – Handwritten Collectioni ainulaadne ja omanäoline disain. Oleme uue brändiga liitumisel ruumide disaini veelgi täiendanud, mis tõstab meid neljatärni hotellide kõrgemasse klassi,“ rääkis hotelli tegevjuht Kristel Mäenurm.

Handwritten Collectioni ühe osana on vastavatud hotelli kontseptsiooniks „Söö, tööta, mängi,“ mis sai välja töötatud koostöös tunnustatud Eesti disainiagentuuriga Velvet ja sisearhitektuuristuudioga Aeris. Vastavalt oma kontseptsioonile pakub 4-tärni hotell 55 mugavat, kaasaegset ja kauni kujundusega tuba. Külalistel on ka ligipääs ainulaadsele Hubile, kus on võimalik töötada, sotsialiseeruda või puhata. Lisaks on hotelli külastajatele avatud Oru bistroo, koosolekuruumid, värkstuba ja joogasaal. Hotell on pälvinud arvukalt disainiauhindu, sealhulgas Eesti Sisearhitektide Liidu aastapreemia, ning on nomineeritud EASi ettevõtlusauhindadel parima disaini elluviija kategoorias TOP 3 hulka. 2021. aastal tunnistati Oru Hub Hotel EASi ettevõtlusauhindadel aasta disainirakendaja kategoorias kolme parima hulka.

„Oleme uhked, et saime Handwritten Collectioni esimese Baltimaade ja Ida-Euroopa regiooni hotelli avada just kaunis Eestis. Eestist saab meie jaoks mitte ainult Baltimaade, vaid terve regiooni juhtiv turg. Selle avamisega paneme alguse paljude teiste brändide ja hotelliprojektide tulekule Eestisse lähitulevikus. Ülemaailmselt hinnatud brändide Eestisse toomisega panustame kohalikul majutussektori dünaamilise kasvu peale ning usume, et tänu sellele avastavad paljud rahvusvahelised külalised Eesti, imelise Euroopa turismipärli,“ sõnas Katarzyna Sławińska, Accori Poola ja Balti riikide arendusjuht.

„Pandeemia raputas hotellisektorit kõvasti, mille tulemusel märkasime, et paljud iseseisvad hotellipidajad tundsid vajadust juhtiva rahvusvahelise kaubamärgi toe järele, soovimata järele anda pisikeste hotellide unikaalse iseloomu osas. Seetõttu lõimegi Handwritten Collectioni brändi, et toetada hotellipidajaid ning pakkuda külastajatele isikupäraseid, personaalseid kogemusi,“ rääkis Frank Reul, Accor Premium, Midscale ja Economy hotellide arenduste asepresident Ida-Euroopa, Balkani, Itaalia ja Kreeka regioonis.

1. juunil toimunud hotelli pidulikul avamisel viibisid Accori arendusmeeskond ning teised hotelli koostööpartnerid, hotellijuhid ja sõbrad. Külalised tutvusid hotelliga, laua kattis erimenüüga Oru Bistroo peakokk ning elamust pakkus hinnatud džässduo Peedu Kass ja Marianne Leibur. Sõnavõttudega esinesid hotelli tegevjuht Kristel Mäenurm, disainibüroo Velvet loovjuht Kristian Kirsfeldt ja Accori esindaja Michael Kuc.

Hotell on hea asukohaga nii äriklientide kui ka puhkajate jaoks ja on ühistranspordiga hõlpsasti ligipääsetav. Kesklinn ja Tallinna vanalinn on 510-minutilise auto- või bussisõidu kaugusel ning Tallinna sadam ja lennujaam kuni 12-minutilise autosõidu kaugusel. Kohe hotelli kõrval asub linna peamine muusikasündmuste toimumiskoht Lauluväljak.