Mänguliste elementide lisamine firmaüritustele, meeskonnatöö koolitustele ja iga-aastastele koosviibimistele võimaldab ära kasutada inimeste loomulikku soovi võistelda ja olla edukas. See aitab luua kaasahaaravat, lõbusat ja harivat keskkonda, kus kolleegid saavad üksteist paremini tundma õppida, edendades samal ajal omavahelist suhtlust ja veetes kvaliteetaega väljaspool tavapärast töökeskkonda. Roadgames'i orienteerumisvõistluste korraldamisel kasutatakse mängustamist (gamification) kaasahaarava, dünaamilise ja uudse kogemuse pakkumiseks. Loe, kuidas teie organisatsioon saab Roadgames'i meeskonnaüritust kasutada töötajate ühendamiseks ja edukate tiimide loomiseks!

Mängustamise võimalused personalijuhtimises

Mängustamist ehk mänguelementide kasutamist rakendatakse sageli turunduse ja haridusega seotud valdkondades. Personalijuhtimine on veel üks valdkond, kus mängustamine võib aidata kaasa eesmärkide saavutamisele, ühendades laialt kasutatavaid ja uudseid lahendusi töötajate motivatsiooni ja omavaheliste suhete edendamiseks. Mängustamist kasutatakse kõige sagedamini meeskonnaürituste (sisseelamisürituste), meeskonnatöö koolituste ja ettevõtte tähtpäevade (sünnipäevad, eriüritused või saavutuste tähistamine) puhul.

Kuidas firmaürituste mängustamine praktikas toimib? Mänguelemente kasutatakse sageli firmaürituste raames läbiviidavates tegevustes, näiteks meeskonnatöö mängudes. Vastavad mänguelemendid valitakse konkreetsetel põhjustel, näiteks koostöö, kommunikatsiooni või probleemilahendamisoskuste tõhustamiseks. Tänu sellele võimaldab mängustamine saavutada mitmesuguseid eesmärke interaktiivsel, kaasahaaraval ja loomingulisel viisil.

Roadgames meeskonnatöö edendamiseks

Roadgames'i orienteerumismängud on suurepärane viis firmaürituste mängustamiseks. Meeskonnatöö mängud ja muud meeskonnaüritused võivad olla väljakutseid pakkuvad ning sageli on rõhk pigem naudingul kui oskuste arendamisel ja sidemete loomisel. Roadgames'i mängud on loodud spetsiaalselt mänguelementide integreerimiseks meeskonnaüritustesse, et parandada töötajate koostööd, probleemilahendamisoskust ja omavahelist suhtlust, pakkudes samal ajal lõõgastavat keskkonda vaba aja veetmiseks. Teiseks, Roadgames'i mänge on ärikeskkonnas lihtne rakendada, need võivad toimuda firmaürituse osana või eraldiseisva meeskonnatöökoolitusena, mis integreerivad kõik vajalikud koostisosad suurepäraseks hariduslikuks vaba aja veetmiseks.

Roadgames pakub äriklientidele võimalust luua oma ainulaadne meeskonnaüritus, mis põhineb konkreetse ettevõtte eesmärkidel, või valida üks juba valminud Roadgames'i mäng. See aitab iga organisatsiooni kasutada mängustamist, et ühendada ja tugevdada oma kollektiivi uudsel ja kaasaegsel viisil. Oluline on mainida, et Roadgames'i aardejahid sobivad ka kaugtöötajatele (veebipõhised mängud) ning pakuvad võimalust meeskonnaürituste korraldamiseks kõikjal maailmas.

Roadgames pakub teie organisatsioonile ideaalset lahendust ainulaadse, originaalse ja eduka firmaürituse korraldamiseks ning ettevõttega seotud eesmärkide täitmiseks, näiteks tugevate ja tõhusate meeskondade ning õnneliku töökeskkonna loomiseks. Mängud aitavad edendada meeskonnatööd, parandada individuaalseid juhtimisoskusi ning luua positiivset ja produktiivset töökeskkonda. Mängustamine on üks kõige kohandatavamaid ja loomulikumaid viise õppimiseks ja ühtekuuluvustunde suurendamiseks.


Jaga
Kommentaarid