Tänapäeval investeerivad uued ettevõtted üha enam otseselt inimestesse ja brändi arendamisse. Atraktiivse töökeskkonna loomine aitab samal ajal brändi ja nende teenuseid konkurentide seast esile tõsta. Loe, kuidas Draugiem Groupi tütarettevõte Roadgames aitab igal organisatsioonil hoolitseda oma töötajate eest kaasaegsete, kaasahaaravate ja õpetlike meeskonnatöö mängude abil ning mismoodi on taolisi tegevusi võimalik kasutada brändi edendamiseks!

Meeskonnatöö mängud

Roadgames'i meeskonnatöö mängud on populaarsust kogunud nii Lätis, Leedus kui ka Eestis. Meie interaktiivsete mängude erinevaid aspekte, mis hõlmavad meeskonnatööd ja sidemete loomist, on arendatud, lihvitud ja testitud rohkem kui 19 aastat. See võimaldab meil klientidele pakkuda lihtsat, mugavat ja kasutajasõbralikku teenust, mis on kohandatud gruppidele ja kollektiividele. Meie tiimiüritused põhinevad mängustamisel (gamification) ehk mängukomponentide kasutamisel, et tõhusalt kaasata, julgustada ja harida mängus osalejaid, arendades samal ajal koostööd ja probleemide lahendamise oskust ning pakkudes võimalust kvaliteetseks vaba aja veetmiseks kolleegidega.

Roadgames'i meeskonnatöö mängud sobivad nii väikestele, keskmistele kui ka suurtele gruppidele. Mänge saab luua erinevates keeltes ning samuti on võimalik korraldada virtuaalseid üritusi kaugtöötajatele, kes kohtuvad harva või mitte kunagi. Pakume lõputuid võimalusi ainulaadse, eksklusiivse ja põneva firmaürituse korraldamiseks. Lisaks on neist saanud hindamatu traditsioon paljude tiimide jaoks, mis aitab osalejatel lõõgastuda, õppida ja tugevdada vastastikuseid suhteid. Roadgames'i ärikliendid saavad valida juba valminud mängude seast või luua oma ettevõtte jaoks kohandatud mängu. Kuid mis kõige tähtsam, meie mängude eesmärk on kaasata, motiveerida, ühendada ja pakkuda kõigile osalejatele suurepäraseid emotsioone!

Bränditeadlikkus

Roadgames'i meeskonnatöö mängud on muutumas üha olulisemaks suhtekorraldus- ja reklaamikampaaniate osaks. Meie interaktiivsed mängud hõlmavad mängustamise aspekte, mis aitavad kaubamärkidel edastada oma ettevõtte lugu, tutvustada uut toodet või jõuda laiema publikuni. See võimaldab tooteid ja teenuseid reklaamida interaktiivselt ja kaasahaaravalt. Roadgames'i peamine kasutegur avalike suhete ja äritegevuse valdkonnas on uuenduslik lähenemine publiku kaasamisele ning positiivsete assotsiatsioonide loomisele.

Roadgames'i tiimiüritused on isikupärastatud mängud, mis aitavad peensusteni kajastada ettevõtet või organisatsiooni puudutavaid aspekte – ettevõtte või organisatsiooni ajalugu, väärtusi, valdkonna päevakajalisi sündmusi ja mitmeid teisi elemente. Neid kasutatakse avalike suhete kampaaniates, kaubamärkide reklaamimiseks või uute toodete turuletoomiseks. Meie aardejahid muutuvad Balti riikides üha populaarsemaks, aidates ettevõtetel, organisatsioonidel ja omavalitsustel edendada kaubamärke, turismi ja olulisi väärtusi uuenduslikul ja kaasaegsel viisil.


Jaga
Kommentaarid