Pandeemia eel läks Tallinnas Vabaduse väljaku lähedal asunud kohvik Hetk uute noorte omanike kätte. Kuigi aastaid kahjumis rüganud söögikoht jõudis nende käe all isegi nulli, pandi sel kevadel siiski uksed kinni.

2019. aastal otsustas paar aastat varem Rocca Al Mare kooli lõpetanud Patrick Paidla koos mõttekaaslastega, et üritab koha käima tõmmata. Kolme peale loodi BPM Investments ning selle omandusse restoran ka läks. Kuna Paidla on olnud kohvikultuuri edendamisel aktiivne, siis avati restorani asemel kohvik Hetk.

Kui keskenduda hinnangutele Google’is ja ühismeedias, said uued tulijad tõeliselt sooja vastuvõtu osaliseks. Kohviku Hetk keskmine hinnang oli 4,8 tärni ning kiidusõnu jagasid kliendid lahkelt — küll teeninduse, küll kohvijookide eest. „Ilmselt parim kohv Tallinna kesklinnas,“ märgitakse ühes arvustuses.

Pärast seda jäi kohvik virelema. Loe sellest ja mõnest teisest „surnud tsooni“ ärist pikemalt Geeniusest.

Patrick Paidla näol on tegemist ühe Eesti parema baristaga, kes võitnud ka auhindu.