„Olen viimased 10 aastat saanud juhtida Eesti tugevaid ettevõtteid, kus on väga tugev teenindusfookus. Tele2 Eesti on kolm aastat järjest olnud soovitusindeksi järgi enimsoovitatud telekommunikatsiooni ettevõte Eestis. See on alustuseks väga hea klapp. Parim teenindus saab olla ettevõttes, kus on väärtused paigas ja siia on hea tulla,“ ütles Nõlvak.

Ettevõttest uuele ametikohale lahkuva Chris Robbinsi asemel südasuvel ametisse astuv Nõlvak kavatseb algatuseks lõpule viia juhtkonna komplekteerimise. „Olen meeskonnamängija ja usun juhtidesse, keda saab usaldada ise vastutama ja otsustama. Tele2 on sideteenuste turul niinimetatud väljakutsuja rollis, kelle asi on julgelt näidata kõigile, et saab paremat – parema teeninduse, parema hinna ja parema kvaliteediga teenust. Tele2 oli Eestis möödunud aastal kõige kiiremini kasvava kliendibaasiga sideteenuste ettevõte – seda tuleb jätkata,“ lõpetas Nõlvak.

Tele2 Balti juht Petras Masiulis kinnitas, et Nõlvak on ettevõttele hea valik. „Usume, et Margus sobib Tele2-ga täiuslikult kokku. Tema tugevad suhtlusoskused, tasakaalukus ja saavutamisele orienteeritud hoiak annavad kindlasti Tele2 Eesti äri kasvu jätkumisse oma panuse,“ ütles Masiulis.