Facebooki postituse all sai kohvik külastajatelt toetavaid sõnumeid. „Tõesti on kahju - minu ja kolleegide lemmikkoht. Kui teie geniaalne pagar/kondiiter kusagile uude kohta edasi liigub, võiks teada anda, ma võtaks sappa kohe. Nii häid küpsetisi, kui teil, ei ole kusagil mujal,“ kirjutas üks.

„Tallinna parimad mandlisarvesaiad,“ kirjutas teine.

„Nii kahju, oli lemmikkoht! Head lõunad ja kohupiimataskud lihtsalt oivalised. Aga edu teile ja jõudu! Ja suur tänu hääde toitude ja teeninduse eest!“ märkis kolmas.

Koidu ja Virmalise tänava nurgal asuva kohviku esindaja ütles Delfi Ärilehele, et sulgetakse, sest ise enam ei jaksa. „Oleme seda seitse aastat teinud ja on olnud piisavalt pikk ja raske aeg. Lihtsalt kohviku pidamine on raske töö.“

Ka majanduslikud faktorid mängisid sulgemisel rolli, kuid pigem sai kohviku pidajate jaoks aeg läbi. „Enda jaoks leian, et on aeg teha midagi muud,“ märkis esindaja.

Käimasoleva aasta esimeses kvartalis oli Aurora B kohvikus tööl 3 inimest ning firma teatas 22 058 euro suurusest käibest. Kahjum alanes 2019. aastal 88 550 euro suuruse käibe juures 6991 euroni, kuid 2021. aastal suudeti see kergitada 2221 eurose miinuseni. Käibe suuruseks 2021. aastal oli 85 530 eurot.