Avalikult pakuti kuni 992 000 aktsiat, kusjuures Grab2Go jättis endale õiguse ülemärkimise korral suurendada pakutavate aktsiate arvu 10% võrra ehk kokku kuni 1 091 200 aktsiani. Pakkumise käigus märgiti 872 investori poolt kokku 282 991 aktsiat 342 419,11 euro eest ehk miinimumpakkumine märgiti vaid 28,5% täis.

„Vaatamata oodatust väiksemale kaasatud kapitalile jätkame oma strateegiliste eesmärkide poole liikumist rahulikumas tempos. Klientidega koostöö käib ja loodame peatselt tuua positiivseid uudiseid. Täname kõiki investoreid, kes on meie ettevõttesse oma panuse andnud - meie pühendumus jätkuvale kasvule ja ettevõtte arendamisele jääb muutumatuks. Tuleb samas ka tunnistada, et kapitali kaasamine on olnud antud turuolukorras eeldatust keerulisem ja meie tootest ja teenusest teadlikkuse tõstmine oleks saanud kapitali kaasamise protsessis olla parem. Teadlikkus, aga saab nüüd minna ainult paremaks, sest oleme avalik ettevõtte,“ kommenteeris Grab2Go juhatuse liige Mart Viilipus.

Pakkumisest saadud tulu kasutab Grab2Go vastavalt ettevõtte kirjelduses toodule tootmis- ja müügivõimekuse tõstmiseks ning ka mõningaseks tootearenduseks.

Uute aktsiate jaotamisel jaotatakse kõigile märkimises osalenud investoritele kõik nende poolt märgitud aktsiad.

Pakkumise arveldus on plaanitud toimuma 12. juunil 2023 või sellele lähedasel kuupäeval. Grab2Go kõik aktsiad on plaanis võtta kauplemisele mitmepoolses kauplemissüsteemis First North, esimeseks kauplemispäevaks on 13. juuni 2023 või sellele lähedane kuupäev