„Täna on kõigile J. Molner AS-is märgilise tähtsusega päev. See heakskiit ei ole ainult tunnustus meie norepinefriinbitartraadi süstelahuse potentsiaalile, vaid ka kinnitus J. Molneri võimest toime tulla ravimite väljatöötamise ja regulatiivsete protsesside keerukusega ning meie pühendumusele kvaliteedile ja innovatsioonile. See verstapost rõhutab meie strateegiate tõhusust ja viib edasi meie visiooni- uue, Eesti juurtega, globaalse farmaatsiaettevõtte loomisest,“ kommenteeris J. Molner ASi rajaja Jason Grenfell-Gardner.

Norepinefriinbitartraat on oluline ravim, mida kasutatakse vererõhu taastamiseks ja säilitamiseks kõigis ägeda hüpotensiooni või šoki seisundites, mis võivad olla tingitud operatsioonidest, traumadest, verejooksudest, müokardiinfarktist, feokromotsütoomide eemaldamisest, sümpatektoomiast, seljaaju tuimestusest, sepsisest, ravimireaktsioonidest, poliomüeliidist ja vereülekande reaktsioonidest.

Health Canada, üks kõige rangemaid ja austatumaid regulatiivorganiteid maailmas, heakskiit näitab ravimi kvaliteeti, tõhusust ja ohutust. Toote eeldatav turuletulek on kavandatud 2023. aasta kolmandaks kvartaliks.