Elamu puhul oli tegemist katusekorteriga ning see oli kahekorruseline mere- ja vanalinnavaatega. Korteri eest tuli ostjal käia välja enam kui 1,8 miljonit eurot ning see osteti koduks.

Tehingut nõustas Uus Maa vanemkonsultant Annika Leet. Viimane tõdes Uus Maa kodulehel, et kõige kallimate korterite hinnad ei ole oluliselt kahanenud, sest nende puhul ostetakse emotsiooni ning hind pole seejuures määravaks. Loeb erilisus ning ainulaadsus.

Kõige kallimas hinnaklassis korterite tehingud ei ole igapäevased, aga neid tehakse Leeti sõnul siiski. „Näiteks nõustasime aasta alguses ühe enam kui poolteist miljonit maksnud Kadrioru katusekorteri müüki,“ märkis ta.

Uus Maa maakleri sõnul on väga kallite korterite segmendis müügi- ja üürihuvi kõige kõrgem Rotermanni keskusest kuni Noblessnerini n-ö kuldse miili korterite vastu. Üldine kinnisvaraturu jahtumine nende müüki oluliselt mõjutanud ei ole.

Pirita tee 20a aadressil asuva Meerhofi residentsi arhitektid on Henno Sillaste ning Sander Aas. Keskmisest suuremate ja luksuslikumate korteritega üheksakorruseline hoone valmis 2015. aastal.