Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani sõnul tõotab tänavune suveülikool tulla veelgi suurejoonelisem ja sisukam kui varasematel aastatel. „Tänaseks on tehisintellekt, robootika, 3D printimine ja virtuaalreaalsus tavaline osa igapäevast. Tekib põhjendatud küsimus, kas ka meie koolisüsteem suudab õpetada lapsi kõige sellega toime tulema?“

Siin tutvustust esinejatest:

Kolmapäeval, 5. juulil astub Kultuurikatla lavale sariettevõtja ja advokaat Jaspreet Singh, kelle finantshariduse teemalisel YouTube'i kanalil „The Minority Mindset“ on üle 1,6 miljoni tellija. Ta asutas Minority Mindset YouTube'i kanali hobina, et õpetada teistele, kuidas mitte teha samu vigu, mida tema oma ettevõtlusteekonnal tegi.

Neljapäeval, 6. juulil astub lavale John Lee, kes on rahvusvaheliselt tuntud ettevõtja, investor, mentor ja kõneleja. Johnist sai 27-aastaselt isehakanud miljonär, investeerides kinnisvarasse ja ehitades erinevaid seitsmekohalisi ettevõtteid. Ta on kolme raamatu autor, sealhulgas „Business Hack“, mis õpetab inimestele, kuidas digiajastul edukat äri üles ehitada. 2019. aastal tõi ta ühe oma ettevõtte börsile. Johni on kajastatud ajakirjades Forbes, The Wall Street Journal, Sunday Times, Huffington Post, Channel News Asia, Fortune Magazine, Edge, BBC jne. Tema ülemaailmne võrgustik ja kogukond koosneb enam kui 6 miljonist sotsiaalmeedia jälgijast ja õpilasest üle kogu maailma.

Reedel, 7. juulil saab kuulata ja osaleda Ühendriikide tuntud omanimelise nahahooldusbrändi asutaja Sunday Riley't näohoolduse töötoas. Sunday on nelja lapse ema, inimõiguste ja jätkusuutlikkuse eestkõneleja, loomaarmastaja ja biokeemik. Ta on sihikindlalt üles ehitanud nahahooldusimpeeriumi, mis keskendub aktiivsetest koostisainetest ja taimedest tasakaalustatud koostistele. Sunday Riley on olnud aastaid Milano moenädala ametlik koostööpartner.

Esmaspäeval, 10. juulil tervitame laval eestlastele juba tuntud ja mitmetel siinsetel konverentsidel esinenud Eric Edmeadest. Mindvalley kogukonna kauaaegne lemmik Kanada ärimees ja terviseprogrammi WildFit looja kartis kunagi avalikku esinemist ja on nüüd üks ihaldatumaid inspireerivaid esinejaid maailmas. Pärast hirmudest üle saamist on ta rääkinud enam kui 25 riigis üle maailma ning jaganud lava Tony Robbinsi, Jack Canfieldi, Sir Richard Bransoni, Robert Kiyosaki ja USA presidendi Bill Clintoniga.

Kolmapäeval, 12. juulil räägib pikaealisuse saladustest ja vananemisvastase meditsiini viimastest tehnikatest dr. Amy Killen, Ameerika Ühedriikides tegutsev arst, kes on spetsialiseerunud nahale ja seksile. Peale enam kui seitse aastat sertifitseeritud kiirabiarstina töötamist nägi dr. Killen kontrollimatute krooniliste haiguste mõju oma patsientidele ning otsustas minna üle vananemisvastasele ja pikaealisuse meditsiinile. Dr. Killen annab inimestele võimaluse näha ja tunda end parimal viisil, ühendades elustiili muutmise, integreeriva meditsiini ja tüvirakuteraapiad. Pärast mitmete silmapaistvate biohäkkerite ja pikaealisuse otsijate ravimist alustasid Amy Killen ja tema kolleeg Harry Adelson kogu keha tüvirakkude ümberkujundamist, mis on praegu üks kõige uuenduslikumaid regeneratiivseid protseduure.

Neljapäeval, 13. juulil on taas laval maailmakuulus terapeut ja mitmete populaarsete raamatute autor Marisa Peer. Ta pälvis hiljuti Ühendkuningriigi terviseraadio poolt 2022. aasta parima vaimse ja emotsionaalse tervise pakkuja tiitli. Oma 30-aastase karjääri jooksul on ta aidanud tuhandetel klientidel elus uue lehekülje keerata. Marisa on koolitanud üle 13 000 terapeudi kogu maailmas. 2021. aastal lõi ta Inglismaal populaarse 5-päeva väljakutse, mis on suunatud 6–11-aastastele, et aidata neil suurendada enesekindlust ja vastupidavust. Väljakutsele, mis töötati välja koostöös õpetajatega, on juurdepääsu saanud tuhanded koolid üle maailma. Just seda sama programmi viis Marisa Peer läbi ka Mindvalley suveülikooli 2022. aasta lasteprogrammis osalejatele.

Reedel, 14. juulil jagab mõtteid tulevikutehnoloogiatest Naveen Jain, kes leidliku ettevõtjana ei karda algatada inimkonda edasiviivaid julgeid projekte. Ta on auhinnatud raamatu „Moonshots: Creating a World of Abundance“ autor (Kuukaadrid: Külluse maailma loomine). Tema praegused suurimad projektid on tehisintellekti tervisetestid Viome ja kuusõitusid ettevalmistav Moon Express.

Naveen ise ütleb, et tahab Viome'ga muuta haiguse vabatahtlikuks. Tegemist on testiga, kus tehisintellekt analüüsib toidu, mikrobioomi ja inimrakkude vahelist koostoimet, et soovitada krooniliste haiguste ennetamiseks ja tagasipööramiseks isikule ainulaadne toitumine. Moon Express on aga ainus ettevõte maailmas, millel on luba koguda Kuult ressursse nagu väärismetallid, et arendades infrastruktuuri inimkonna viimiseks mitme planeedilise ühiskonna poole.

Pühapäeval, 16. juulil saab kuulata teadlast ja endist iluduskuningannat Iman Oubou'd.

Kui Iman oli end vähi uurimises teadlasena tõestanud, otsustas ta minna teadus- ja arendustegevuselt kommunikatsiooni ja meedia alale. See pöördeline samm viis ta New Yorki, kus Iman asus tegelema naiste tööjõus ja meedias levinud sooliste erinevuste ning eelarvamustega. 2022. aastal avaldas Iman oma esimese raamatu „The Glass Ledge: How to Break Through Self-Sabotage, Enbrace Your Power, and Create Your Success“ (“Klaasäär: kuidas murda läbi enesesabotaažist, taastada jõud ja luua oma edu“). Imani ainulaadne teekond ettevõtja, autori, teadlase ja naiste eestkõnelejana teeb temast mõjuka ja nõutud esineja, kes on astunud üles Harvard Women In Business, MIT STEM konverentsil ja Forbesi sisuturunduse tippkohtumisel. Ta oli ka osa Miss Universe 2018 kõigi aegade esimesest naissoost kohtunikekogust.

Kolmapäeval, 19. juulil astub lavale prantslanna Marie Diamond, kes on ülemaailmselt tuntud enesearengu õpetaja, esineja ja rahvusvaheline enimmüüdud autor. Ta on ka ainus Euroopast pärit staar ülemaailmses fenomenis „The Secret“. Marie Diamond kasutab oma erakordseid teadmisi energiast, kvantfüüsikast, külgetõmbeseadusest ja iidsetest tarkustest nagu meditatsioon ja Feng Shui, et toetada inimesi, organisatsioone ja ettevõtteid nende edu, rahalise olukorra, suhete, motivatsiooni ja inspiratsiooni muutmisel.

Marie klientide hulka kuuluvad näiteks multimiljonärid, Hollywoodi filmi- ja muusikakuulsused Steven Spielberg, Rolling Stones, kirjanikud ja motivatsioonikõnelejad Rhonda Byrne, Jack Canfield, Marianne Williamson ja Vishen Lakhiani, tippsportlased ja korvpalli-, jalgpalli- ja golfisportlased, Fortune 500 ettevõtete juhid, mitmete ülemaailmsete tippettevõtete tegevjuhid, valitsusjuhid ja organisatsioonid.

19. juulil jagab oma kogemust ka Louie Schwartzberg, filmitegija ja Netflixi dokumentaalfilmi „Fantasic Fungi“ režissöör. Louie uues filmis „Gratitude Revealed“ viib ta vaataja ümberkujundavale filmikogemusele, kuidas elada tähendusrikkamat tänulikkust täis elu. Tema kolmel TED-kõnel on kokku üle 65 miljoni vaatamise ja ta on olnud Oprah Winfrey külaline „Super Soul Sunday saates“.

Neljapäeval, 20. juulil räägib avalikust esinemisest Hollywoodi näitlejate koolitaja Bernard Hiller. Ta on töötanud Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jacksoni, Cameron Diazi, Nadja Swarovski, Deepak Chopra ja teiste kuulsustega.

20. juulil astub lavale ka Jaapani superstaar, tuntuim rahaasjade õpetaja Ken Honda, keda teatakse kodumaal kui zen-miljonäri. Ken Honda on kirjutanud 58 raamatut (sealhulgas „Happy Money“, mis on ka eesti keelde tõlgitud), mida on müüdud üle 8 miljoni koopia. Noore poisina avastas Ken, kui palju võib raha meie elu mõjutada. Saanud teada peresõbrast, kes võttis laenuhaidega kokkupõrkes nii endalt kui ka perekonnalt elu, otsustas Ken mõista, kuidas nii tavaline asi nagu raha võib inimese käitumist nii sügavalt mõjutada. Pärast Jaapanis üle 12 000 isehakanud miljonäri küsitlemist, hakkas ta märkama ühist mustrit rikkaimate, õnnelikumate ja rahulolevamate inimeste seas. Jätkusuutliku jõukuse loomine puudutas vähem raha IQ-d ja rohkem raha EQ-d.

Mindvalley pakub suveülikoolis osalemiseks kohalikele elanikele kolmandiku võrra soodsamat hinda. Soodustust saab kasutada sisestades Mindvalley suveülikooli piletite ostmise leheküljel promokood MVU2023Estonia.

Jaga
Kommentaarid