Ensto Eesti tegevjuhi ja grupi tarneahela juhi Kaarel Suuki sõnul on tehasejuhi postisooni loomine spetsialiseerumisel ja kasvamisperioodil märgilise tähtsusega. „Oleme tempokalt kasvamas Euroopa regioonist väljapoole globaalseks ning kinnitamas kanda nii Aasias kui USA-s,“ selgitab Suuk. Lisaks on Ensto võtnud selge suuna spetsialiseerumaks maakaabli toodetele ja lahendustele. „Täpsem fookus võimaldab tulemuslikult arendada nii spetsiifilisi kompetentse ning kasvatada meie unikaalse tootmistehnoloogia toel loodavat lisaväärtust.“

„Margus Leinbock on oma struktureeritusega ning märkimisväärse tulemusjuhtimise kogemusega globaalses organisatsioonis suurepärane lisandus meie meeskonda. Vähetähtis pole ka ühine väärtusmaailm ja hea klapp Ensto väärtusega,“ tunneb Suuk värske liituja üle heameelt.

Margus Leinbockil on kümneaastane kogemus rahvusvahelistest tööstusettevõtetest, peamiselt ABB-st, kus ta viimased kaks aastat töötas mootorite ja generaatorite tehase juhi rollis. Enstoga liitumisel peab ta suurimaks ajendiks ja väljakutseks ettevõtte unikaalset tootmistehnoloogiat ning ambitsioonikaid kasvuplaane. „Pean tähtsaks Ensto tehase iseseisvust ja olulist rolli globaalses ettevõttes ning usun, et tuleviku vaatava selge pikaajalise plaani ning nutikate lahendustega suudame ressursse, teadmiseid ja kogemusi rakendades maakaabli toodete alal juhtiva positsiooni haarata,“ usub Leinbock.