„Pärast põhjalikku kaalumist olen jõudnud järeldusele, et on aeg liikuda edasi uute põnevate võimaluste ja väljakutsete poole. Seetõttu astun tagasi Eesti Äriingliste Assotsiatsiooni EstBANi presidendiametist,“ kirjutas Dolgatsjov, kes on EstBANi presidendina olnud ametis ligi kaks aastat.

„Ma tundsin, et väga paljud asjad on tehtud ja nüüd on aeg teistele ruumi andmiseks,“ ütles ta Delfi Ärilehele. Endiselt toimetab ta edasi mullu asutatud mõjuinvesteeringute jaoks mõeldud ettevõttega Syda Ventures ning jätkab ka varahaldusettevõttega. „Panustan endiselt aktiivselt kõikjal, kus tunnen, et minu abi on vaja ning investeerin edasi,“ märkis Dolgatsjov.

„Koos kaasinglitega tegime palju selleks, et ingelinvestorite kogukond Eestis ja Euroopas tugevneks ning tegime olulisi samme EstBANi täiustamiseks ja arendamiseks,“ märkis Dolgatsjov Linkedinis.

Eesti Äriinglite Assotsiatsioon (EstBAN) on ettevõtetesse varases arenguetapis investeerivate erainvestorite katusorganisatsioon, mille eesmärkideks on ettevõtluskeskkonna arendamine ja ingelinvesteeringute mahu suurendamine.