Bloom pimepoe asutaja ja omaniku Leonard-Ethan Vellendi sõnul otsustasid nad hakata hinnasiltidel kuvama Nutri-score'i seetõttu, et pakkuda klientidele lihtsat ja selget viisi toidutoodete tervislikkuse hindamiseks. „Väga raske on jälgida igat söödud toodet suhkru, küllastunud rasvade ja muude toiteväärtuste osas. Nutri-score on küll mitte ideaalne, ent üks parimaid universaalseid, kergesti mõistetavaid süsteeme, mille järgimine teeb tervisliku eluviisi jälgimise tunduvalt kergemaks,“ sõnas Vellend. Inspiratsiooni sai ta teistelt Euroopa kettidelt, eeskätt Prantsusmaalt ja Hollandist.

Vellend selgitas, et nutri-score'i tähtede määramiseks toiduainetele on kindlad kriteeriumid, mis põhinevad toote koostisainetel ja toitainesisaldusel. „Tavaliselt määratakse tähtede arv toote kalorisisalduse, küllastunud rasvhapete, suhkrute, soola, kiudainete ja valkude alusel,“ sõnas ta ning lisas, et toidutootjad arvestavad nende kriteeriumidega ning määravad Nutri-score'i süsteemi abil toodetele vastava hinnangu.