Hind tõusis Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Viljandis ning on nüüd 22 senti/minut. Eelmine hinnatõus oli olnud 18 sendilt 20 sendini/minut. Bolti tõukerataste suuna juhi Aleksandr Lilišentsevi sõnul kujundavad tõuke- ja jalgrataste rendihinda mitmed erinevad faktorid, mis hooaja jooksul muutuvad. Seetõttu on ka hinnatõuse olnud juba mitu.

Tema ütlusel on kasvanud hoolduskulud, olulist rolli mängib ka inflatsioon ja rendi- ning kommunaalkulude hinnatõus. Kõik need mõjutavad ka meie teenuseid, kinnitab Lilišentsev.

Kuigi Bolti elektriliste rataste rendihind on tänavu kerkinud juba kahel korral, ei ole hind kallim eelmisest hooajast. Eelmisel suvel ulatus rendihind 23 sendini/minut. Tänavu kevadel alustati 18 sendilise hinnaga. Hinnatõuse võib eesoleval hooajal tulla veel, kuid Boltist kinnitati, et praegu neid kavandatud ei ole.

Lisaks elektriliste rataste hinnatõusule kerkis juuni alguses 5% ka Bolti taksoteenuse hind. Sõiduauto renditeenuses Bolt Drive on soodsaim hind endiselt 13 senti/minut. Suurenes küll miinimumtasu, et inimesed ei teeks niipalju lühikesi sõite. Mõlemal teenusel uusi hinnatõuse praegu kavandatud ei ole.