Kui esimeses pilootprojekti etapis kasutas LastMile üht Clevoni robotkullerit äärelinnas opereerimiseks, siis nüüd tuuakse korraga kolm masinat Vilniuse kesklinna piirkonda igapäevast toidukaupade kojuveoteenust osutama.

Kokku saavad kolm masinat korraga vedada seitsme kliendi tellimusi: kahel masinal on kolme lahtriga MultiBox ja ühel masinal Cargoboxi pealisrakendus, mis aitab korraga vedada suuremaid tellimusi.

„Meie meeskond tõestab jätkuvalt, et autonoomsed tarned on siin, et jääda. Me laiendame oma tegevust ühelt sõiduki opereerimiselt masinapargile nii Euroopas, Ameerika Ühendriikides kui ka Lähis-Ida piirkonnas. Clevon oli esimene Euroopas, kes sai 2020. aastal loa mehitamata sõidukite opereerimiseks avalikel teedel. Ja nüüd teeme taas ajalugu, olles esimesed, kes kasutavad ärilistel eesmärkidel robotkullerite masinaparki Euroopa avalikel teedel, siinsamas Leedus. See on alles algus!“ lausub Clevoni tegevjuht Sander Sebastian Agur ja lisab, et koostöö REWE gruppi kuuluvate IKI ja LastMile’ga on Clevonile oluline.