70-aastane James Crown hukkus ühe avariis kokkupõrkes tõkkepuuga Aspen Motorsport Parkis Woody Creekis. Crown oli pereettevõtte ning investeerimisfirma Henry Crown and Company esimees ja tegevjuht. Lisaks kuulus ta JPMorgani ja General Dynamicsi juhatusse.

„Avaldame sügavat kaastunnet Crowni perekonnale ja lähedastele sel raskel ajal,“ ütles JPMorgan Chase'i tegevjuht Jamie Dimon oma avalduses. „Meie perekond on äärmiselt kurb James Crowni ootamatu lahkumise üle,“ ütles Crowni perekonna esindaja meediale tehtud avalduses. „Perekond palub, et nende privaatsust austataks sel raskel ajal.“

Crown elas Chicagos, kuid reisis tihti Colorados. Ta töötas mõlema osariigi organisatsioonides. Ta oli ka Aspen Skiing Co. juhtivpartner ning Aspeni Instituudi emeriitjuht. 2014. aastal nimetas president Barack Obama Crowni presidendi luurealase nõuandekomisjoni liikmeks.

Kohalikud ametnikud uurivad õnnetuse asjaolusid. „Ametlik surmapõhjus ootab veel autopsia läbiviimist, kuid on selge, et tegemist oli õnnetusjuhtumiga,“ ütles Pitkini maakonna kohtuarstibüroo pressiteates.

Forbesi hinnangul oli Crowni perekonna varandus 2020. aastal 10,2 miljardit dollarit.

Jaga
Kommentaarid