Ülo Eero on juhtinud TS Shippingut alates selle loomisest 2012. aastal ja ehitanud üles organisatsiooni, mis on pakkunud jäämurdja Botnicaga kõrge kvaliteediga jäämurde ja jääseire teenuseid Eesti rannikuvetes ja Panamax tüüpi suurtele laevadele Kanada Arktikas.

Lisaks on Botnica töötanud Kara mere naftatööstuse keerukas projektis ja erinevates meretuuleparkide projektides Põhjameres. Ülo Eero lahkub ettevõttest omal soovil ja Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm tänab Ülot märkimisväärse panuse ja pühendumuse eest tütarettevõtte ülesehitamisel ja edukal juhtimisel läbi erinevate väljakutsete.

Kuni uue juhi leidmise ja ametisse asumiseni täidab TS Shippingu juhi kohuseid Botnica prahtimisosakonna juhataja Damir Utorov, kellega sõlmitakse aastase tähtajaga juhatuse liikme leping volituste algusega 6. juulist 2023.

Tallinna Sadamale kuulub üks Läänemere suurimaid kauba- ja reisisadamate komplekse, mida läbib aastas keskmiselt 10 miljonit reisijat ja 20 miljonit tonni kaupa.

Lisaks reisijate ja kaubavedude teenindamisele tegutseb ettevõte laevanduse ärivaldkonnas läbi oma tütarettevõtete – OÜ TS Laevad korraldab parvlaevaühendust Eesti mandri ja suursaarte vahel ning OÜ TS Shipping osutab multifunktsionaalse jäämurdjaga Botnica jäämurde ja konstruktsioonilaeva teenust Eestis ja offshore projektides. Tallinna Sadama gruppi kuulub ka jäätmekäitlusega tegelev sidusettevõte AS Green Marine.