Snickers Workweari üle maailma tuntud mugavust ja funktsionaalsust pakuvad suvel lühikesed püksid, T-särgid, kerged pusad, nokamütsid, sokid jm.

Väga head ja mugavad lühikesed püksid on kogu suveriietuse alustala. Peamiseks ootuseks suvistele tööpükstele on väga hea hingavus ja liikumisvabadus. Snickers Workweari Lite-sari on keskendunud justnimelt sellele. Eriti kerged, õhukesed, üleni venivad ja mugavad Lite-sarja lühikesed püksid viivad töömugavuse uutesse kõrgustesse. Kes seda soovib, tulgu neid TAMREXi kauplustesse proovima.

Väga head mugavust, vastupidavust ja funktsionaalsust pakuvad ka Snickers Workweari Flexi-sarja lühikesed tööpüksid. Mõlema mudeli suurteks eelisteks on eemaldatavad ripptaskud, elastsete, kuid vastupidavate kangaste nutikas asetus ja keha liikumist järgiv 3D-lõige. Just neid pükse kannavad paljud oma ala professionaalid.

Lisaks mugavusele, hingavusele ja funktsionaalsusele näevad need jalas ka väga head välja. See on meeldiv boonus ja tõstab kindlasti kandja tuju.

Piraadipüksid on hea valik neile, kes kasutavad oma töös põlvekaitsmeid või kellele kolmveerand säärepikkus lihtsalt väga meeldib.

T-särk _ suve peamine rõivaese

Garderoobis võiks olla mitu erinevat väga hea kvaliteediga T-särki: harilikud puuvillased juhuks, kui töö pole väga intensiivne; 37,5 tehnoloogiaga T-särgid aktiivse töö/trenni jaoks ja väga palaval päeval kandmiseks; kraega paksemast materjalist polosärk on nägus ja väga hea kulumiskindlusega; Hi-Visi elementidega särk, et sa objektil või jooksurajal paremini nähtav oleksid. Lisaks võiks valikus olla ka mõned pikkade varrukatega T-särgid, kas väga hingavast ja kiiresti kuivavast sünteetilisest materjalist või puuvillased.

Puuvillane vs. sünteetiline T-särk
Puuvillane T-särk on seljas mõnus, naturaalne ja pehme. See sobib sellisteks tegevusteks või vastava ilmaga kandmiseks, mil suurt higistamist oodata ei ole. Palav päev, intensiivne treening või väga tihe tööpäev päikese käes välistab puuvilla, sest higine kangas püsib märg pikka aega. Kui siis rahulikumal hetkel või pausi ajal keha märjas särgis jahtub, võib järgmine tuulehoog tähendada valusat selga või lausa haigestumist. Isegi suvel!

Intensiivsema tegevuse jaoks pane selga kiiresti kuivavast, hästi hingavast, elastsest ja kergest tehnilisest materjalist T-särk. Elastne kangas muudab särgi liikuvamaks. Märjaks higistatud särgikangas hajutab niiskuse kiiresti suure pinna peale laiali ja saab kohe aurustuma hakata (uuenduslik 37,5® tehnoloogia). Lisaks ei võta sellisest kangast T-särk ebameeldivat lõhna ligi. Kui pead oma riietes olema suvel ka hästi nähtav, on lahenduseks Hi-Visi T-särk või pikkade varrukatega Hi-Visi särk.

Tõmba pusa peale

Teadagi vaheldub suvine päevakuumus tuuliste ja vihmaste päevadega. Snickers Workweari valikust võib esile tõsta klientide aastatepikkuse lemmikpusa: mugava, hingava ja parasjagu soojust hoidva mikrofliisi. See on väga mõnus riideese, mida saab kasutada pea kogu aasta: kevadel ja jahedamal suvepäeval väliskihina ning sügisel ja talvel jope all vahekihina. See kestab erakordselt kaua, näeb nägus välja, istub seljas mugavalt, peab keha ümber sooja ja juhib kaenla alt kergesti liigset soojust eemale.

Kui aga otsid üliõhukest pikkade käistega riietust, siis UV-kaitsega tekstiilist eriti hingav pusa saab sinu suvelemmikuks.

Kaitse silmi ja pead

Suvel vajavad erilist kaitset ka pea ja silmad, et palavus ja päikesekiirgus liiga ei teeks ning energiat jätkuks tööpäeva lõpuni. Kaitse pead Snickers Workweari nokamütsiga ja silmi TAMREXi päikeseprillidega.

Parimas varustuses on lihtne armastada nii tööd kui suve korraga!

TAMREXi kauplused ja veebipood on paksult täis parimat kraami, mis on valmistatud koostöös sinusuguste professionaalidega.

Jaga
Kommentaarid