„Koduse kaupluse riiulitele ja lettidele tuleb rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid,“ ütles Meie toidukaupade juhataja Rein Reinvee.

Kahekümne kahe aasta vältel said kohalikud elanikud ja külalised teha sisseoste Jõgeval Piiri kaupluses. Poodi pidava Meie toidukaupade juhtkond oli juba mõnda aega seda meelt, et vaid väikestest uuendustest klientide parimaks teenindamiseks ei piisa ja tarvis on teha suurem samm edasi ja ehitada täiesti uus pood. Uus kauplusehoone on keskkonda sobituv energiatõhus ehitis, mille puhul on välisviimistluses kasutatud puitu ja kivi.

„Oleme tänulikud klientidele, kes on terve põlvkonna jooksul Piiri poodi külastanud – suur aitäh ning sügav kummardus kõigile! Loodame väga, et nii senised kui ka uued külastajad võtavad avatava kaupluse samuti kiiresti omaks,“ lisas Rein Reinvee.

Tänasest hakkab kauplusehoones tegutsema ka esimene Peetri Pizza Jõgeval. Pitsaäri võtab vastu ka e-tellimusi ning pakub kullerteenust.

Uude hoonesse ja selle sisustusse suunatud investeering ulatus 1,4 miljoni euroni. Kokku on uues hoones 730 m2, kauplus kasutab sellest u 680 m2. Kauplusehoone ehitas OÜ KK Grupp.

Meie toidukaupadel on üle Eesti enam kui kuuskümmend kauplust, mis tegutsevad valdavalt maapiirkondades.