„Citadele pank on viimastel aastatel arenenud kaasaegseks Balti pangandusplatvormiks, järgides strateegiat, mis keskendub juhtivatele digitaalsetele lahendustele ja tipptasemel klienditeenindusele“, seisab teates.

Alternatiivide läbi vaatamiseks on Citadele palganud finantsnõustajad.

„Citadele ei ole seadnud tähtaega strateegiliste alternatiivide läbivaatamise lõpuleviimiseks. Citadele ei saa anda kindlust tulemuste või Citadele'i strateegiliste alternatiivide ülevaatamise järelduste kohta. Citadele ei võta endale kohustust teha edasisi teadaandeid strateegiliste alternatiivide uurimise kohta,“ selgitab teade.

Citadele eesmärk on tuua innovatsiooni Baltimaade pangandussektorisse ning pakkuda inimestele ja ettevõtetele rohkem võimalusi pangateenuste kasutamiseks. Igapäevapanganduse teenuste kõrval pakub Citadele finantstehnoloogial põhinevaid teenuseid, sealhulgas moodsat mobiiliäppi ning viipe- ja välkmakseid.

Citadele võttis Baltimaades esimeste seas kasutusele nimemakse, konto avamise e-tuvastuse teel ning viipemakseid toetavad sõrmused.

Citadele Group on Läti finantskontsern, mille peakontor asub Riias. Grupi tütarettevõtted ja filiaalid tegutsevad Eestis, Lätis ja Leedus.