Larmore pidas investorite raha eest ülal tosinat isiklikku maja ja kasutas kaht eralennukit.

Arciterrale kuulub üle 80 kinnisvaraobjekti, sealhulgas kinnisvara Ameerika Ühendriikide Kesk-Lääne linnades, nagu Indianapolises, Tulsas ja Oklahomas. Arciterrasse investeerib vähemalt 2000 investorit. Kohtuasja kohaselt ei ole ükski investor 2019. aastast raha saanud. Teatavasti on firma eesmärk meelitada ettevõttesse eakaid investoreid, kes võivad surra või loobuda lootusest oma raha enne surma tagasi saada.

Laupäeval esitatud hagi keskendub Belleville Crossingi nimelise kinnisvaraobjekti väidetava halva haldamise kohta Illinoisi osariigis Saint Clairi maakonnas. Kinnisvara asub umbes 24 kilomeetri kaugusel Saint Louisest. See oli üks objektidest, mille Arciterra, mis on hagiavalduse kohaselt kogunud umbes 187 miljonit dollarit, omandas viimase kümne aasta jooksul üle 19 investeerimispakkumise kaudu.

Larmore juhtumit ei kommenteerinud. „Ma lasen tõel välja tulla,“ ütles ta tekstisõnumis.

Arciterra seisab silmitsi kohtuvaidlustega ka teistes küsimustes. Viimastel nädalatel on firmale hagisid esitanud ehitusfirmad, puhastusfirma ja Milwaukee linna. Larmore’il on samal ajal pooleli ka abielulahutus. Tema abikaasa Michelle palus Arizona kohtul takistada oma abikaasal abieluvara müüa. Aprillis esitatud avalduses teatas ta, et paaril on kogunenud umbes 50 miljoni dollari väärtuses vara, sealhulgas osalused piiratud vastutusega äriühingutes, ehted ja luksusautod.