Kõige kõrgemat hoiuseintressi pakub aastase hoiuse eest praegu Holm Bank – 4,3%. Napilt madalamat ehk 4,25% intressi pakuvad Coop Pank, LHV pank, SEB ning Swedbank.

Hoiustaja kontol olev raha on tagatud iga inimese ja ettevõtte kohta ühes pangas kuni 100 000-euroses summas. Kui hoiused on mitmes pangas, tagatakse inimesele igas pangas hoiuse säilimine sama piirsumma ulatuses.

Tähtajalise konto avamiseks vajalik miinimumsumma erineb pangati märkimisväärselt. Kui näiteks Coop Pangas ja Luminoris piisab konto avamiseks 100 eurost, siis 500 eurot läheb vaja järgmistes pankades: Inbank, LHV Pank, SEB, Bigbank ja Holm Bank.

Kui tähtis on võimalus, et enne 12-kuulise hoiuaja lõppemist oleks võimalik vajaduse korral raha välja võtta, siis tasub selle kohta lepingut uurida. Kui kogutud intress kaob ennetähtaegse väljavõtmise korral igal juhul, siis olenevalt pangast võib see kaasa tuua ka teisi lisakulusid. Coop Pank ja LHV jätavad endale õiguse keelduda tähtajalise hoiuse varasemast lõpetamisest.