Koostöös kavandatakse Terminali iseteenindusjaama, kus lisaks automaatjaamas tangitud kütustele saab tulevikus tehisintellekti kaasabil soetada Terminalis pakutavat sortimenti sh kohvijooke ja kiirtoitu. Ostuteekonda juhib sellisel juhul ainult tehisintellekt.

Kogu Terminali iseteenindusjaama müügiprotsessi juhib automatiseeritult tarkvara lahendus, mis kõrvaldab vajaduse kohapealse personali järele ja võimaldab kaugjuhtimist. Projekt lahendab mitmeid ettevõtetele esitatavaid väljakutseid, nagu tööjõupuudus, kõrged logistikakulud ja ressursimahukad tööprotsessid.

Terminali täielikult autonoomse tankla kavand.

Terminal AS tegevjuht Jörgen Õiguse sõnul on projekt hetkel pilootfaasis, kuid aitaks lahendada olulist probleemi. „Kogu Euroopas otsib teenindusjaamade sektor tööjõupuuduse valguses tuleviku lahendusi ning meil on hea meel olla osa projektist, kus eestlased on teerajajad selle tehnoloogiliselt ainulaadse valiku osas.“

Kuhu täpsemalt aasta lõpuks Terminali iseteenindusjaam paigaldatakse, ei ole veel avaldatud. Grab2Go lahendus Terminali iseteenindusjaama avamiseks on asukohast sõltumatu ning ei eelda pikaajalisi eeltöid paigalduse planeerimise osas.