Ettevõtte viimase avaliku raporti kohaselt töötas ettevõttes teise kvartali lõpus 49 inimest. Tipphetkel eelmise aasta keskel töötas ettevõttes 93 inimest.

Firma teatas, et ettevõtte parema kapitaliseerituse tagamiseks juhib uus suuromanik Ingmar Mattus uut miljoni euro suurust investeerimisraundi, milles osalevad lisaks Kristjan Kangro, Laidar Laos ja nõukogu liige Roger Alan Crook.

„Teeme lähinädalatel igakülgset koostööd oma meeskonna ja Töötukassaga. Tegemist on äärmiselt raske, aga vajaliku sammuga, et viia ettevõte kasumisse, mis on kokkuvõttes parim meie klientidele. Täname südamest kõiki oma lahkuvaid töötajaid antud panuse eest ning pakume neile omalt poolt 10 nädala töötasu. Lisaks anname endast parima, et leida meie tugevatele ja ambitsioonikatele tiimiliikmetele järgmine sobiv väljakutse ning toetame igati olemasolevaid töötajaid,“ ütles ettevõtte juht Kristjan Kangro.

Change klientide jaoks tähendab restruktureerimine ning raha kaasamine tulevikus suuremat investeerimisinstrumentide valikut. „Tehingu ja raha kaasamise tagajärjel saame oma klientidele pakkuda veelgi rohkem mugavaid viise investeeringute tegemiseks,“ ütles ettevõtte uus suuromanik Ingmar Mattus.

Rahvusvahelise investeerimisplatvormi Tickmilli loonud ettevõtja ja investori erakapitalifond Andromeda Capital Partners Suisse AG omab hetkel Change Groupis 10% suurust osalust, kuid tehingu tagajärjel kasvab selle osalus 51%-i. Selleks soetab Mattuse Šveitsi erakapitalifond Change-i asutaja Kristjan Kangro valdusfirmale kuuluvad osakud. Tehingu peab heaks kiitma Hollandi regulaator, mis toimub eeldatavasti oktoobrikuu jooksul.