Esimesel juhul soetas klient Maskust diivanvoodi, mille hinnaks märgiti tellimuses 2100 eurot, ette tasus ta kohe 650 eurot. Seejärel anti talle aga teada, et kauba tegelik hind on tõusnud 2700 euroni. Klient sellega ei nõustunud ja pöördus tarbijakaitsesse, kus komisjon otsustas, et lepingust taganemise õigus on mõlemal poolel ja et ostjal on võimalik 650-eurone ettemaks tagasi saada.

Kuid see pole ainus juhtum. Üks klient ostis Masku mööblipoest 1570 eurot maksnud voodi, millel ilmnes kokkupaneku käigus mitu viga. Kui klient kauplejaga ühendust võttis, võttis Masku omakorda ühendust voodi tootjaga, kes ühtegi viga ei tunnistanud. Siiski oli tarbijakaitse veendunud, et voodi peatsiõmblused pole kohakuti ja kliendi avaldus tuleb rahuldada.

Kaupluse sõnul on nad probleemidesse süvenenud ja need lahendanudki. TTJA sõnul kustutatakse kaupleja mustast nimekirjast, kui kaupleja järgib pärast nimekirja kandmist komisjoni otsust, kui kaupleja nimekirja kandmisest on möödunud üle 12 kuu või kui kaupleja on otsuse täitmisest TTJA-d kirjalikult teavitanud.

Tänaseni on pood endiselt mustas nimekirjas.