2016-2019 teeniti ainult kahjumit – kokku üle 1,1 miljoni euro. See viis ka olukorrani, kus partner Lindström OÜ nõudis juba 2018. aastal betoonitöötleja pankrotti. Siiski üritas Marsalis pääseda saneerimisega. Paraku mässis ettevõte ennast järjest suurematesse võlgadesse.

Marsalise grupi ärivõrgustikku kuuluvad ka Marsalis Metall, mis pankrotistus juba 2018. aastal. Maksuametnike nägemuse järgi oli Marsalis Metall riigile võlgu suisa 1,9 miljonit eurot. Kuna Marsalis hakkas tohutule maksuotsusele vastu vaidlema, otsustati asi „jõuga“ lahendada. Nii arestiti enne pankroti välja kuulutamist kogu Marsalis Metalli maksuameti ettemaksukontol olnud raha – ligi 1,6 miljonit eurot.

Sellest saati on endise tööstusfirma pankrotihaldur ning maksuametnikud raha pärast vägikaigast vedanud. Loe pikemalt Geeniusest.

Ka Ärileht kirjutas mais, et töö kaotavad viimased 22 inimest ning et liigutakse pankroti suunas. Ettevõtte juhatuse liige Erich Reimets sõnas Ärilehele toona , et pankroti põhjuseks on kõrged elektrihinnad ning ka koroonaga seotud rasked ajad. „Oli väga raske siit olukorrast välja tulla.“ Nüüd on siis pankrot saanud ametliku väljakuulutamise.