Elisa arendusmeeskonnad on seni eeskätt keskendunud kliendihaldussüsteemi, iseteeninduskeskkonna ning Elisa Elamuse digiboksi ja Android-TV rakenduse loomisele, kasutades selleks peamiselt Java, Angulari ning Kotlini raamistikke. Uute tiimiliikmete toel lisanduvad meeskonda ka Androidi, Reacti ja Swifti kompetentsiga arendajad, kes võtavad enda kanda näiteks Samsungi nutitelerite ja iPhone’ide tarbeks loodud Elisa Elamuse rakenduse arendamise.

„Selle sammuga valmib parim Elisa Elamuse lahendus, mis on lihtsam nii tehnoloogiliselt kui ka kasutusmugavuselt,“ ütles Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli. Ambitsioonikate eesmärkide täitmiseks alustab Elisa tehnoloogiaüksus ka suurema värbamiskampaaniaga, mille eesmärk on leida meeskonda 12 uut tippspetsialisti. Värvatavate rollide hulka kuuluvad nii Reacti arendajad, Androidi arendajad, iOS-i arendajad, kvaliteedispetsialistid, analüütik-projektijuhid kui ka interaktsioonidisainerid.

Elisa IT ja TV teenuste arenduse valdkonnajuht Joosep Põllumäe tõdes, et tänasel tööturul korraga suure hulga tippspetsialistide leidmine on suur väljakutse, kuid kutsuva väärtuspakkumise toel on alust oodata edu. „Uued tiimiliikmed saavad töötada millegi uue kallal, kasutades tehnoloogiaid, mida me seni veel sellisel moel rakendanud pole. See lubab luua nullist midagi uut,“ sõnas ta.

Suurema värbamiskampaaniaga alustatakse augusti teises pooles ja uued tiimiliikmed loodetakse leida selle aasta lõpuks. Täpsema teabe tööpakkumiste kohta leiad siit: https://www.elisa.ee/et/tvarendus.

Elisa Eesti kuulub Elisa kontserni ning ettevõtte käive oli 2022. aastal 209 miljonit eurot.