Tehing toimus neljas jaos, teisipäevast reedeni, ning aktsiate eest käis Vaikmaa valdusfirma Monday Media välja umbes 69 771 eurot. Vaikmaa on TextMagicu suurim omanik, kellele kuulub 7,47 miljonit First Northi firma aktsiat ehk 87,88% suurune osalus.

Vaikmaa ostis aktsiad vahetult pärast TextMagicu vahearuande avalikustamist. TextMagicu müügitulu kasvas esimesel poolaastal 6% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, 6,8 miljoni euroni. Samas jäi kasum oluliselt nõrgemaks, jäädes 805 000 euroga kasumisse (-39%).

„TextMagic SMS platvormi müügitulu kasvutempo on käesoleval aastal oluliselt aeglustunud, mille on põhjustanud erinevate tegurite kooslus. Põhiturul USA-s on toimunud olulised muudatused SMS-regulatsioonides, mille tõttu on SMS-kampaaniatele rakendunud piirangud. Covid-pandeemia kõrgperioodil suurenenud nõudlus on tänaseks lõppenud. Intresside tõus, inflatsioon ja majanduskeskkonna mõjud on avaldanud negatiivset mõju meie kliendiportfellile, mis on kaasa toonud ärimahtude vähenemise,“ kirjeldas Vaikmaa tulemuste tagamaad.

Veel teatas firma, et nende uus arendus, Touchpointi nimeline klienditeeninduse platvorm, valmib vastavalt ajakavale ja toode lansseeritakse neljandas kvartalis.