Oura on teedrajav tervise- ja heaolu tehnoloogiaettevõte, mis on tuntud oma nutisõrmuste tehnoloogia poolest. Oura nutisõrmus jälgib inimese und, aktiivsust ja üldist heaolu, pakkudes kasutajatele kasulikku teavet nende tervise ja jõudluse optimeerimiseks. Ourat on usaldanud üle 1 miljoni tarbija kogu maailmas alates koduperenaistest kuni kuulsusteni nagu prints Harry, Kim Kardashian, Shaquille O'Neal ja paljud teised. Covidi pandeemia ajal kasutas NBA korvpalliliiga Oura sõrmuseid viiruse varajaseks tuvastamiseks. Mitmed sõltumatud analüüsid üle maailma peavad Ourat parimaks une jälgimise seadmeks selles valdkonnas.

2021. aastal kaasas Oura C-seeria rahastusvoorus 100 miljonit dollarit ja jätkuvoorus 2022. aasta kevadel hinnati tema ettevõtte väärtuseks 2.5 miljardit USD, mis on aidanud ettevõtte kasvu veelgi kiirendada.

„Meil on hea meel olla osa Oura teekonnast, ettevõttest, mis on esirinnas inimeste tervise ja heaolu parandamisel,“ ütles Siena Secondary Fundi partner Rain Tamm. „Olles ise toote pühendunud kasutaja juba mitu aastat, usun, et Oura pühendumus andmepõhisele lähenemisele ja tema erakordne tootepakkumine ühtib suurepäraselt meie visiooniga tervishoiutehnoloogia tulevikust. Antud investeering näitab meie usku ettevõtte võimesse juhtida positiivseid muutusi inimeste elus.“

Siena Secondary Fund on kaasanud raha enam kui 80 edukatelt vana- ja uue majandusega ettevõtjatelt üle Euroopa ning on hetkel omandanud osaluse mitmetes tuntud idufirmades, nagu Bolt, Testlio, Starship Technologies, Veriff, Kry, TransferGo, Printify ja Booksy.