Delfi Meedia ASi tegevjuht Argo Virkebau rääkis, et Kalkulaator.ee omandamine lubab pakkuda ettevõtte meediaväljaannete lugejatele mitmekülgsemat sisu ja seeläbi kasvatada digitaalset turuosa. „Kalkulaator.ee on Eesti inimeste seas tuntud ja populaarne veebiplatvorm ennekõike finantsarvutuste, maksualaste juhiste ja muude rahaliste nõuannete saamiseks, kuid ka paljude teiste eluks vajalike arvutuste ja teisenduste lihtsamaks teostamiseks. Platvormi lõimimine meie meediaportfelli annab võimaluse veelgi paremini rikastada Delfi digitaalse lugejaskonna teadmisi ja aidata neil teha informeeritud finantsotsuseid,“ lausus Virkebau.

Tehingu tingimused ja ostu summa on poolte kokkuleppel konfidentsiaalsed. Kuna osaliste käive jääb allapoole Eesti konkurentsiseaduses määratud piirmäära, ei nõua omandamine konkurentsiameti eelnevat heakskiitu.

Eesti suurima lugejate arvuga meediaettevõtte, Delfi Meedia juht lisas, et sõlmitud tehing on kooskõlas ettevõtte strateegiaga mitmekesistada ja arendada digitaalset meediaportfelli. „Otsime ka edaspidi pidevalt võimalusi uute, meediaga seotud äride omandamiseks ja äri kasvatamiseks,“ kinnitas Argo Virkebau.

Lisaks Eesti populaarseimale uudisteportaalile Delfi.ee ja ajalehtede ning ajakirjade lipulaevadele kuuluvad Delfi Meedia portfelli veel piletimüügikeskkond Piletitasku ja üritusi korraldav Delfi Elamus. Delfi Meedia omanik on börsiettevõte AS Ekspress Grupp.

Kalkulaator.ee on veebiplatvorm, mis pakub kasutajasõbralikke finantsarvutusi ja erinevaid praktilisi nõuandeid. Platvorm on eestlastele olnud abiks keerukamate finantsmõistete mõistmisel ning erinevate finantsotsuste mõju hindamisel.